❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

Arkadaşlar bazıları model o minus için plastik kalitesi kötü demiş hayır kötü olan düz o modeli attığım linkden inceleyebilirsiniz :
ve de düz o wirles modelinde 20 milyon omron switch varken o- yada diğer adıyla o minus wirless modelinde 80 milyon tıklamaya sahip kalih gm 8.0 var

Birde switchler GM8.0 mı onuda belirtirlerse sevinirim sesinden anlaşılır zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kupon50 falan demişlerdi ama sınırlıydı glb
Onları denedim de olmadı. Neyse her türlü çok ucuza aldık

Bir gecede firma neredeyse 100K kaldırdı 😂
Benim anlamadığım madem bu kadar ucuza satılabiliyo da niye her yerde 2 kat pahalı. Aynı şey hazır sistemlerde de böyle. Bi ürünün böyle yarı yarıya ucuzladığını görünce hem seviniyorum hem kazıklanmış gibi hissediyorum 😂

Benim anlamadığım madem bu kadar ucuza satılabiliyo da niye her yerde 2 kat pahalı. Aynı şey hazır sistemlerde de böyle. Bi ürünün böyle yarı yarıya ucuzladığını görünce hem seviniyorum hem kazıklanmış gibi hissediyorum 😂
Hocam bence distrübütörler bazen kıyak geçiyor ellerinde kalanı uygundan sattırıyorlarda yurtdışı fiyattan neredeyse yarı yarıya uygun dolarla maaş alsam yaşadım her şey yarı yarıya ucuz

Bazen şu al satçılar cılkını çıkarıyor evga z20 alacaktım kalmadı sahibindende adam 1400e almış 2800e satıyor 2 olsa anlıyacağımda

naysla daha ucuza gelir

@Ckribrahim @MuratTheFounderOfGariban

375 adet stok var

Ekler

• glorios.PNG
    glorios.PNG
    143 KB · Hit: 69
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,840