LGS Sonuçları Açıklandı

Teşekkür ederim
Sınavda zaten hocalar ayrı konuşuyor az kaldı önümüzde yapacaklar erkek hocayla bayan hoca o onun azına cikolata veriyor bide o topuklu un sesi bitiriyor
Aynı hocam bende ikiside kadındı ve fısır fısır konuştular deli oldum. Ama iyi insanlardı bitirdim diyince kontrol et diyorlardı çıkmamızı istemiyorlardı yapabildiğimiz en iyi şeyi yapmamızı istiyorlardı ama neyse bitti gitti hayırlısı neyse o olsun diyelim.

Aynı hocam bende ikiside kadındı ve fısır fısır konuştular deli oldum. Ama iyi insanlardı bitirdim diyince kontrol et diyorlardı çıkmamızı istemiyorlardı yapabildiğimiz en iyi şeyi yapmamızı istiyorlardı ama neyse bitti gitti hayırlısı neyse o olsun diyelim.
Hocam anlamadığım bakamasak s€v!ś*kler ya masaya oturdu bayan erkek orda o ona veriyor tobe tobe

Birde başka çocukların kalem sesi çok fazla geliyordu geriliyordum acaba ben çokmu gerideyim diye. Sonra hepsinden önce bitirdim. Değişikti

Hocam şikayet etseydiniz asljdajstüasğt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam türkçeye herkes çok zor derken benimki iyi geçti ve 11 doğru 5 yanlış yaptım asoıjğtjğas
ben 250 almıştım 4 sene önce

Hocam şikayet etseydiniz asljdajstüasğt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam türkçeye herkes çok zor derken benimki iyi geçti ve 11 doğru 5 yanlış yaptım asoıjğtjğas
Hocam bir kez giriyoz aklıma hiç gelmedi sınavın ortasında arkla birbirimizin gözüne bakiyoz guluyoz siniftada 3 erkek tık gshejjksmadb

Hocam bir kez giriyoz aklıma hiç gelmedi sınavın ortasında arkla birbirimizin gözüne bakiyoz guluyoz siniftada 3 erkek tık gshejjksmadb
Hocam benim en çok güldüğüm arkadaşım önümde oturuyordu ve sürekli eli hareket halindeydi yani full sallıyordu. Sınavdan sonra çıktı ve dediki matematikte herşeyi işaretledim. Sonra 230-260 civarlarında bişe aldı ljfdhljsfğd

Hocam benim en çok güldüğüm arkadaşım önümde oturuyordu ve sürekli eli hareket halindeydi yani full sallıyordu. Sınavdan sonra çıktı ve dediki matematikte herşeyi işaretledim. Sonra 230-260 civarlarında bişe aldı ljfdhljsfğd

Sınavda birbirimize bakarak guldugumuz arki. Sonuçları bsgsgsjskmsa

Ekler

• IMG_20230623_211001.jpg
    IMG_20230623_211001.jpg
    184.9 KB · Hit: 75
asfroıjasjtoıas aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,105
Üyeler