LGS Sonuçları Açıklandı

Sınav sonuçları açıklandı ne düşünüyorsunuz ? Umarım çalışanlar hakkını almıştır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

291 almışım ben
Bu sene 562 kişi fullemiş vay anasını ben 3 yıl önce girmiştim 181 kişi fullemişti. Kardeşim güzel bir meslek lisesi bulup ona gitmeye çalış. 385 almıştım meslek lisesinde okuduğum için çok mutluyum iyi ki çalışıp fen lisesine gitmemişim bunu ciddi diyorum çünkü yks de derece yapamazsan 8. Sınıf dahil 5 yıllık eğitimin hiçbir halta yaramıyor. Meslek lisesinde hiç yoktan kendini bir alanda geliştirirsin B planın olur. Şimdiden başla İngilizce öğren.

Bu sene 562 kişi fullemiş vay anasını ben 3 yıl önce girmiştim 181 kişi fullemişti. Kardeşim güzel bir meslek lisesi bulup ona gitmeye çalış. 385 almıştım meslek lisesinde okuduğum için çok mutluyum iyi ki çalışıp fen lisesine gitmemişim bunu ciddi diyorum çünkü yks de derece yapamazsan 8. Sınıf dahil 5 yıllık eğitimin hiçbir halta yaramıyor. Meslek lisesinde hiç yoktan kendini bir alanda geliştirirsin B planın olur. Şimdiden başla İngilizce öğren.
Hocam zaten hedefim en baştan beri meslek lisesiydi. Eğer anadolu veya fen isteseydim çook çalışırdım ama gereksiz buluyorum çünkü direkt mesleği yapmak istiyorum. Ve bu kadar kişinin fullemesindeki asıl sebep sadece 1. dönem çıkmış olması. Keşke daha fazla çalışıp daha iyi bir meslek lisesine gidebilsem ama puanım bu ve bu puanla yerleşeceğim bir yere işte. Tavsiyen için teşekkürler hocam.

2021'de 1,92 yapmıştım ama şu anda o günlerimi mumla arıyorum 🤒

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,148
Üyeler
187,459
Son üye
Sparkles5004
Geri