Ohh be hele şükür memlekete geldim

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
İstanbul'dan Niğdeye yaklaşık 12 saatte vardık:(
Screenshot_2023-06-24-17-35-35-516_com.miui.gallery.jpg

Bu fotoğrafı köye yaklaşınca çektim
Niğde Koyunlu köyü 🐑

İlçeden farksız bir de daha sık ormanlık olsa esintisinden tadından yenmez :D

ben malatyaya 18 saatte gidiyorum :cool:

Yakın bi arkadaşım vardı Niğdeli...
Niğdeliler genetik Niğde'den çok bahsediyorlar mı?
Yok be köye geldim dinlenirken sıkıldım da burada paylaşayım dedim. Ama Niğde merkez yemin ederim yolları İstanbul'dan daha güzel yol kenarlarında çok güzel yeşillendirme çiçeklendirmeler var ve güzel yaya yolları fln. Yolları neden İstanbul'dan güzel dedim? çünkü yollar jilet gibi...

Yok be köye geldim dinlenirken sıkıldım da burada paylaşayım dedim. Ama Niğde merkez yemin ederim yolları İstanbul'dan daha güzel yol kenarlarında çok güzel yeşillendirme çiçeklendirmeler var ve güzel yaya yolları fln. Yolları neden İstanbul'dan güzel dedim? çünkü yollar jilet gibi...
Cunku orada akp var İstanbul'da hicbirsey yapmayıp parayı yiyen o kişi var

Memleketi Antalya olan ben belki 1 2 gün içinde gidecez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en geç 3

yav yeter la snki diğeri gelse dolar 12 tl olcaktı

eğer o espri yapmaya çalıştıysan

@arturo
Anteptede akp var ama bütün yollar kırık. Depremden sonra bir tane yol çalışması görmedim.
Bizim burda CHP var suyun kalitesi bile değişti tek yaptıkları karşıdaki donerciye gelir ön tarafa Passat mersedeslerini durdurup 10kusur kişi yemek yer gider İzmir'de aynı şekilde şehir b*k kokuyor
Mersin Tarsus Nevholland ile hastane arasına öyle bir kavşak yapmışlar ki kavşağa 2 tane bina dikilir

@arturo

Bizim burda CHP var suyun kalitesi bile değişti tek yaptıkları karşıdaki donerciye gelir ön tarafa Passat mersedeslerini durdurup 10kusur kişi yemek yer gider İzmir'de aynı şekilde şehir b*k kokuyor
Mersin Tarsus Nevholland ile hastane arasına öyle bir kavşak yapmışlar ki kavşağa 2 tane bina dikilir
Ben yaşamadığım yer hakkında yorum yapmıyorum bunun partiyle alakası olmadığını anlamanı istedim. Yani parti değil belediye başkanı önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri