MerchantJueL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 251
daha güzel duruyor göze daha iyi geliyor tatmin ediyor.Asus falchion şu anlamlarda kat kat daha iyi dediğin bir durum varsa başka tabii.
daha güzel duruyor göze daha iyi geliyor tatmin ediyor.Asus falchion şu anlamlarda kat kat daha iyi dediğin bir durum varsa başka tabii.
Kemovebenimki geldi kullanayım mı farklı öneriniz var mı
cherry mi rog nx mi switchibenimki geldi kullanayım mı farklı öneriniz var mı
Üçü de fiziksel özellik ayrıca kasası neredeyse Dierya DK61E ile birebir aynıdaha güzel duruyor göze daha iyi geliyor tatmin ediyor.
En önemli soru ? cevap verirseniz çok mutlu oluruzcherry mi rog nx mi switchi
bana gelen ürün bu şekilde ilk çıktığında da almıştım bunu kullanamadan satmıştımcherry mi rog nx mi switchi
https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K6...g+pro+gatero,videogames,130&sr=1-8&th=1&psc=1 bundan daha iyi durduğunu düşünmüyorum şahsi fikrim hocam.daha güzel duruyor göze daha iyi geliyor tatmin ediyor.
ahbe keşke pbt ve nx versiyonu olsaymışbana gelen ürün bu şekilde ilk çıktığında da almıştım bunu kullanamadan satmıştım
Kemove
sağlık olsun kötü diyorsanız hiç açmayacağım zaten büyük klavye olsa daha iyi gibi geldi sonradanahbe keşke pbt ve nx versiyonu olsaymış
2 tane aldım sizce mantıklımıBaya güzel fiyat wireless modeli bir de.
![]()
Oyuncu Klavyeleri Fiyatları & Modelleri - Pasaj
Oyuncu Klavyeleri modellerini ve fiyatlarını incele, ücretsiz kargo ve Turkcell güvencesiyle hemen satın al.www.turkcell.com.tr
H2Z0R2N3 200 TL indirim kodu alacaklara.
Güzel falan durduğu yok dierya DK61E ile aynı kasa neredeyse. Tüm %60 klavyeler neredeyse aynı duruyor.https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K68-kablosuz-Bluetooth-Layout-Siyah/dp/B0B5ZM1K7N/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2ZN0ERT7I34PT&keywords=G+pro+gateron&qid=1686580375&s=videogames&sprefix=g+pro+gatero,videogames,130&sr=1-8&th=1&psc=1 bundan daha iyi durduğunu düşünmüyorum şahsi fikrim hocam.
Kesinlikle değil2 tane aldım sizce mantıklımı
İPTAL ET cherry mx switche 2k verilmez2 tane aldım sizce mantıklımı