Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Asus Rog Falchion Wireless 1999 TL🔥

Butxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf kasap
2000 Liraya Cherry MX almanın tek mantığı TR olmasıdır. Yoksa 1300 Liraya Kemove al geç Asusmuş bilmemneymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz.

Gateron G Pro yok eder.

Alınmaz.

XPG Summoner kalsın.

Daha ucuz daha iyi alternatifler var sırf wireless diye Cherry MXe 2000 TL verilmez. 1300 TL'ye gateron g pro yellow kemove k68 var.

Speed silver ile cherry MX karşılaştıran var mı ki? Üzülürüm valla summoner yerine bunu tercih edenlere.

Marka sevdalısısın hocam. Fnatic kat kat daha iyi şu klavyeden. Klavyeni satıp kat kat kötü bir klavyeye geçeceksen o senin tercihin ama bu klavye çok daha kötü fnaticden.

55 saat fazla değil ki. Magic refinerlar rgbsiz 6 ay kullanılıyor wireless olarak.

Cherry MX:Tofaş Gateron G Pro:Ferrari

Kemove K68 bak.

Kemove K68 var.

FN tuşuna basılı tutup üstteki sayıları f gibi kullanabiliyorsunuz.

Geçmeye gerek bile yok 500 TL altına bu var

Alınmaz ki.
Teşekkür ederim cevabın için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
kablosuz klavyeye gerek yok bence
Lazım olduğu anlar oluyor. Royal Kludge RK61'i alırken hiç kullanmam diye düşünüyordum ama özellikle Smart TV ve tabletten oyun oynamak için valla kolaylık sağlıyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Lazım olduğu anlar oluyor. Royal Kludge RK61'i alırken hiç kullanmam diye düşünüyordum ama özellikle Smart TV ve tabletten oyun oynamak için valla kolaylık sağlıyor.
asus rgb kapalı 450 saat kullanım sunuyormuş ama sen aklıma düşürdün şimdi. Yukarıda ki arkadaş da bir kaç şey yazmış

Bilal539

80+ Silver
Yemişim gateronunu ya ben memnunum türkiye garantili kafam rahat prof oyuncu değilim zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
kanka bu pilli

Pilli olanlar kablolu kullanılmıyormuş sanırım. Valla güzel klavyeler ne yalan söylliyim olmadı iade ederiz
Pilli olanlar sadece 2.4g ve bluetooth. Fakat Kemove 3lü mod.

Yemişim gateronunu ya ben memnunum türkiye garantili kafam rahat prof oyuncu değilim zaten.
Kemove alırsan bozulma gibi derdin olmayacak bozulsa da hot swap. 2 yılı geçtikten sonra asus yüzüne bakmaz bu klavyede utanmıyomusun 2 yıllık ürünü garantiye yollamaya çalışmaya der. Kemove hot swap ile yedek gelen switchi takıyorsun devam ediyorsun.

Bilal539

80+ Silver

Kemove alırsan bozulma gibi derdin olmayacak bozulsa da hot swap. 2 yılı geçtikten sonra asus yüzüne bakmaz bu klavyede utanmıyomusun 2 yıllık ürünü garantiye yollamaya çalışmaya der. Kemove hot swap ile yedek gelen switchi takıyorsun devam ediyorsun.
Doğrudur da ben memnunum şimdilik bir sıkıntısını görmedim kullanırım zaten 2 klavyem var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
asus rgb kapalı 450 saat kullanım sunuyormuş ama sen aklıma düşürdün şimdi. Yukarıda ki arkadaş da bir kaç şey yazmış
450 saat kullanımdan kasıt yüksek ihtimalle bekleme süresi çünkü alıp 450 saat kullanan kullanabilen görmedim. Kemove de RGBler kapalı 125 saat civarı kullanım 360 saat civarı da bekleme süresi sunuyor. Ayrıca Hot swap,2.4g, bluetooth ve kablolu kullanım sunuyor. PBT keycaps ve G Pro switchleri mevcut ki Gateron ile arasında kalite ve lifespan bakımından en az 30m tuş vuruşu oynuyor.

Doğrudur da ben memnunum şimdilik bir sıkıntısını görmedim kullanırım zaten 2 klavyem var.
Ben sadece söylüyorum tercih size kalmış hocam.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
Ayrıca beni linçlemeden söyleyeyim, Asus Şikayetvar üzerinde 428 incelemeden 1.5 yıldıza sahip. Ben teknik destek alsam ne olur almasam ne olur. En azından switchim bozulursa kemove gibi muadil klavyelerde yerine gelen yedek switchlerle 2 saniyede şipşak değiştiririm. Ne switch aramakla uğraşırım ne kasayı sökmekle uğraşırım ne lehimle eski switchi çıkarıp yenisini takmakla uğraşırım ne 1.5 yıldızlı servisle uğraşırım. Klavye kasasını açıp switchi değiştirdiğinizde de sıfır gibi olmasını beklemeyin ufakta olsa fark ediyor.

SadeceSeyf

80+ Gold

1 sene garantisi kaldı yazıyor gerçekten de olmadı iade ederim ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
1 sene garantisi kaldı yazıyor gerçekten de olmadı iade ederim ya
Dediğim gibi ben size burda tüm artılarını eksilerini anlatırım ama eksi olarak 1 2 şey söyleyebilirim sadece kemove ile ilgili. Asus gibi markaların klavyelerini beğenmiyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold
Top Bottom