- Reaksiyon skoru
- 4,395
Seni çapsız ben de niye engellemistim bunu diyorum belli oldu engelSenin gibi doğulu muyum la ben? Boomber gibi yorum yapıyon milleti yanlış yönlendirme o zaman ben de sana geçirmiyeyim.
Seni çapsız ben de niye engellemistim bunu diyorum belli oldu engelSenin gibi doğulu muyum la ben? Boomber gibi yorum yapıyon milleti yanlış yönlendirme o zaman ben de sana geçirmiyeyim.
Aynen engellemişsin ama direkt mesajlara cevap veriyon. Harbi ne kadar değişik insanlar var adam yanlış yönlendiriyor bide karı gibi trip atıyor fmslfjşsnfSeni çapsız ben de niye engellemistim bunu diyorum belli oldu engel
Kral bu paraya alınır mı bide bu klavyede f tuşları nasıl olcakArkadaşlar biraz araştırdım. Faturada seri numara var onu sorgula diyince M601 ROG FALCHION/RD/TR böyle bir kod çıkıyor bu kod şu anlama geliyor Cherry Red Switch yani NX DeğilHayırlı olsun. Ve yanlışım yoksa PBT başlık olacak ama TR bir çok incelemede ABS gelmiş hayırlısı artık orayı bulamadım.
Alınmaz.Kral bu paraya alınır mı bide bu klavyede f tuşları nasıl olcak
Gateron G Pro yok eder.Cherry mx ike gateron g pro switch arasındaki farklar ne?
Alınmaz.Alınır kesin
XPG Summoner kalsın.xpg summoner almıştım onun yerine bu alınabilir mi iptal edip bunu alsam
Daha ucuz daha iyi alternatifler var sırf wireless diye Cherry MXe 2000 TL verilmez. 1300 TL'ye gateron g pro yellow kemove k68 var.Kanka eğer diğerleriyle aynıysa nasıl daha iyi ? 450 saat kullanım süresi var wireless
Speed silver ile cherry MX karşılaştıran var mı ki? Üzülürüm valla summoner yerine bunu tercih edenlere.450 saat kullanım süresinin yanlış bir bilgi olduğunu düşünüyorum benim claymore ıı de 4000 mah batarya var günde ortalama 5 saat jkullanıyorum ve haftada 2 kez şarj ediyorum. falchion da cherry mx red switch var xpg de silver speed var. ikisi de aynı değil yani. ayrıca onun bilek desteği de var. ha bu yüzde 65 o full size orası tercih meselesi.
Marka sevdalısısın hocam. Fnatic kat kat daha iyi şu klavyeden. Klavyeni satıp kat kat kötü bir klavyeye geçeceksen o senin tercihin ama bu klavye çok daha kötü fnaticden.1800tl ye asus wireless bence çok iyi fiyat fnatic klavye aldım beğenmedim iade edicem onu bunu kullanırım daha iyi.
55 saat fazla değil ki. Magic refinerlar rgbsiz 6 ay kullanılıyor wireless olarak.55 saat kullanımı var rgbler açıkken. 30 dakikada doluyormus hızlı şarj ile
Cherry MX:Tofaş Gateron G Pro:FerrariCherry mx ike gateron g pro switch arasındaki farklar ne?
Kemove K68 bak.Bluetooth özelliği olsa güzel olurdu.
Kemove K68 var.BT de gecikme oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla yok gibi. Ben aldım bakalım piyasanın yarı fiyatı neredeyse. Olması elimdekini satar bunu kullanirim
FN tuşuna basılı tutup üstteki sayıları f gibi kullanabiliyorsunuz.bu klavyelerde f li tuşlar nasıl oluyor bilginiz var mı
Geçmeye gerek bile yok 500 TL altına bu varÇok hafif geçerseniz bu var. Sarı switch ve F tuşları da mevcut bunun yanında Hot-Swap. Kendimde kullanıyorum, öneririm.
Alınmaz ki.Kablosuza geçmek istiyordum ama evga yı görünce almıştım. Çok da severek kullanıyorum. Kenarda dursun diye alsam mı acaba düşünüp duruyorum.
6 ay kullanan klavyenin linkini atar mısın knk2000 Liraya Cherry MX almanın tek mantığı TR olmasıdır. Yoksa 1300 Liraya Kemove al geç Asusmuş bilmemneymiş.
Alınmaz.
Gateron G Pro yok eder.
Alınmaz.
XPG Summoner kalsın.
Daha ucuz daha iyi alternatifler var sırf wireless diye Cherry MXe 2000 TL verilmez. 1300 TL'ye gateron g pro yellow kemove k68 var.
Speed silver ile cherry MX karşılaştıran var mı ki? Üzülürüm valla summoner yerine bunu tercih edenlere.
Marka sevdalısısın hocam. Fnatic kat kat daha iyi şu klavyeden. Klavyeni satıp kat kat kötü bir klavyeye geçeceksen o senin tercihin ama bu klavye çok daha kötü fnaticden.
55 saat fazla değil ki. Magic refinerlar rgbsiz 6 ay kullanılıyor wireless olarak.
Cherry MX:Tofaş Gateron G Pro:Ferrari
Kemove K68 bak.
Kemove K68 var.
FN tuşuna basılı tutup üstteki sayıları f gibi kullanabiliyorsunuz.
Geçmeye gerek bile yok 500 TL altına bu var
Alınmaz ki.
vardı maalesefSpeed silver ile cherry MX karşılaştıran var mı ki? Üzülürüm valla summoner yerine bunu tercih edenlere.
6 ay kullanan klavyenin linkini atar mısın knk
ğvardı maalesef
kanka bu pilli
2 veya 3 pil ile olması lazım bataryalı değil. Fakat min 3 max 6 ay kullanım garantisi sunuyor.
ğ
Pilli olanlar kablolu kullanılmıyormuş sanırım. Valla güzel klavyeler ne yalan söylliyim olmadı iade ederiz
2 veya 3 pil ile olması lazım bataryalı değil. Fakat min 3 max 6 ay kullanım garantisi sunuyor.
ğ
Ben de bataryalı demedim ki. Bataryalı olacaksa da Kemove K68 tercih edilir.kanka bu pilli
kablosuz klavyeye gerek yok benceBen de bataryalı demedim ki. Bataryalı olacaksa da Kemove K68 tercih edilir.