🔥İndirim 🔥Asus Rog Falchion Wireless 1999 TL🔥

Seni çapsız ben de niye engellemistim bunu diyorum belli oldu engel
Aynen engellemişsin ama direkt mesajlara cevap veriyon. Harbi ne kadar değişik insanlar var adam yanlış yönlendiriyor bide karı gibi trip atıyor fmslfjşsnf

Arkadaşlar biraz araştırdım. Faturada seri numara var onu sorgula diyince M601 ROG FALCHION/RD/TR böyle bir kod çıkıyor bu kod şu anlama geliyor Cherry Red Switch yani NX Değil :) Hayırlı olsun. Ve yanlışım yoksa PBT başlık olacak ama TR bir çok incelemede ABS gelmiş hayırlısı artık orayı bulamadım.

Arkadaşlar biraz araştırdım. Faturada seri numara var onu sorgula diyince M601 ROG FALCHION/RD/TR böyle bir kod çıkıyor bu kod şu anlama geliyor Cherry Red Switch yani NX Değil :) Hayırlı olsun. Ve yanlışım yoksa PBT başlık olacak ama TR bir çok incelemede ABS gelmiş hayırlısı artık orayı bulamadım.
Kral bu paraya alınır mı bide bu klavyede f tuşları nasıl olcak

Vallaha hocam alınır mı tamamiyle kişisel bir soru özellik ve şeylere bakınca piyasaya göre iyi ama dediğim gibi küçük klavye ihticın var mı kapitalist sistemde hep bir şeyler almak istersin ama asıl soru ihtiyacın var mı sorusu? Birde ürünlerin faturası kesilince garanti sorgusu yaptım. 1 yıl garantisi kalmış şekilde gözüküyor. O yüzden ben bir işkillendim. İade talebi açtım bugün yine de sormak lazım belki fatura tarihi ile garanti başlıyorda olabilir.

2000 Liraya Cherry MX almanın tek mantığı TR olmasıdır. Yoksa 1300 Liraya Kemove al geç Asusmuş bilmemneymiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral bu paraya alınır mı bide bu klavyede f tuşları nasıl olcak
Alınmaz.

Cherry mx ike gateron g pro switch arasındaki farklar ne?
Gateron G Pro yok eder.

Alınmaz.

xpg summoner almıştım onun yerine bu alınabilir mi iptal edip bunu alsam
XPG Summoner kalsın.

Kanka eğer diğerleriyle aynıysa nasıl daha iyi ? 450 saat kullanım süresi var wireless
Daha ucuz daha iyi alternatifler var sırf wireless diye Cherry MXe 2000 TL verilmez. 1300 TL'ye gateron g pro yellow kemove k68 var.

450 saat kullanım süresinin yanlış bir bilgi olduğunu düşünüyorum benim claymore ıı de 4000 mah batarya var günde ortalama 5 saat jkullanıyorum ve haftada 2 kez şarj ediyorum. falchion da cherry mx red switch var xpg de silver speed var. ikisi de aynı değil yani. ayrıca onun bilek desteği de var. ha bu yüzde 65 o full size orası tercih meselesi.
Speed silver ile cherry MX karşılaştıran var mı ki? Üzülürüm valla summoner yerine bunu tercih edenlere.

1800tl ye asus wireless bence çok iyi fiyat fnatic klavye aldım beğenmedim iade edicem onu bunu kullanırım daha iyi.
Marka sevdalısısın hocam. Fnatic kat kat daha iyi şu klavyeden. Klavyeni satıp kat kat kötü bir klavyeye geçeceksen o senin tercihin ama bu klavye çok daha kötü fnaticden.

55 saat kullanımı var rgbler açıkken. 30 dakikada doluyormus hızlı şarj ile
55 saat fazla değil ki. Magic refinerlar rgbsiz 6 ay kullanılıyor wireless olarak.

Cherry mx ike gateron g pro switch arasındaki farklar ne?
Cherry MX:Tofaş Gateron G Pro:Ferrari

Bluetooth özelliği olsa güzel olurdu.
Kemove K68 bak.

BT de gecikme oluyor

Valla yok gibi. Ben aldım bakalım piyasanın yarı fiyatı neredeyse. Olması elimdekini satar bunu kullanirim
Kemove K68 var.

bu klavyelerde f li tuşlar nasıl oluyor bilginiz var mı
FN tuşuna basılı tutup üstteki sayıları f gibi kullanabiliyorsunuz.

Çok hafif geçerseniz bu var. Sarı switch ve F tuşları da mevcut bunun yanında Hot-Swap. Kendimde kullanıyorum, öneririm.
Geçmeye gerek bile yok 500 TL altına bu var

Kablosuza geçmek istiyordum ama evga yı görünce almıştım. Çok da severek kullanıyorum. Kenarda dursun diye alsam mı acaba düşünüp duruyorum.
Alınmaz ki.

Son düzenleme:
2000 Liraya Cherry MX almanın tek mantığı TR olmasıdır. Yoksa 1300 Liraya Kemove al geç Asusmuş bilmemneymiş.

Alınmaz.

Gateron G Pro yok eder.

Alınmaz.

XPG Summoner kalsın.

Daha ucuz daha iyi alternatifler var sırf wireless diye Cherry MXe 2000 TL verilmez. 1300 TL'ye gateron g pro yellow kemove k68 var.

Speed silver ile cherry MX karşılaştıran var mı ki? Üzülürüm valla summoner yerine bunu tercih edenlere.

Marka sevdalısısın hocam. Fnatic kat kat daha iyi şu klavyeden. Klavyeni satıp kat kat kötü bir klavyeye geçeceksen o senin tercihin ama bu klavye çok daha kötü fnaticden.

55 saat fazla değil ki. Magic refinerlar rgbsiz 6 ay kullanılıyor wireless olarak.

Cherry MX:Tofaş Gateron G Pro:Ferrari

Kemove K68 bak.

Kemove K68 var.

FN tuşuna basılı tutup üstteki sayıları f gibi kullanabiliyorsunuz.

Geçmeye gerek bile yok 500 TL altına bu var

Alınmaz ki.
6 ay kullanan klavyenin linkini atar mısın knk

2 veya 3 pil ile olması lazım bataryalı değil. Fakat min 3 max 6 ay kullanım garantisi sunuyor.

ğ
kanka bu pilli

2 veya 3 pil ile olması lazım bataryalı değil. Fakat min 3 max 6 ay kullanım garantisi sunuyor.

ğ
Pilli olanlar kablolu kullanılmıyormuş sanırım. Valla güzel klavyeler ne yalan söylliyim olmadı iade ederiz

Asus falchion şu anlamlarda kat kat daha iyi dediğin bir durum varsa başka tabii. Fakat kemove %70 80 daha iyi kalıyor 1300 TLlik fiyatına göre özellikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri