🔥İndirim 🔥Asus Rog Falchion Wireless 1999 TL🔥

BT de gecikme oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla yok gibi. Ben aldım bakalım piyasanın yarı fiyatı neredeyse. Olması elimdekini satar bunu kullanirim
bu klavyelerde f li tuşlar nasıl oluyor bilginiz var mı

BT de gecikme oluyor
ALLAH ALLAH YA BİZ NASIL FARKEDEMEDİK BUNU KUTSAL BİLGEM BLUETOOTH MODDA SADECE YAZI İÇİN KULLANARAK BATARYA ÖMRÜNÜ UZATMAK İSTİYOR OLABİLİR MİYİZ

ALLAH ALLAH YA BİZ NASIL FARKEDEMEDİK BUNU KUTSAL BİLGEM BLUETOOTH MODDA SADECE YAZI İÇİN KULLANARAK BATARYA ÖMRÜNÜ UZATMAK İSTİYOR OLABİLİR MİYİZ
Vay canina

Sen niye ortaya böyle atladın gebeş kaplumbağa

Vay canina

Sen niye ortaya böyle atladın gebeş kaplumbağa
Her şeyi sadece kendi kullanımına göre düşünen at gözlüklü yaratıklardan sıkıldım, var mı başka sorun?

Her şeyi sadece kendi kullanımına göre düşünen at gözlüklü yaratıklardan sıkıldım, var mı başka sorun?
Benim yorumum sana ne? Hem insan gibi anlatan birisi illa ki çıkardı. Hangi varoş mahallede oturuyorsun bilmiyorum ama az kendini toparla

Uygunsuz davranış
Benim yorumum sana ne? Hem insan gibi anlatan birisi illa ki çıkardı. Hangi varoş mahallede oturuyorsun bilmiyorum ama az kendini toparla
Senin gibi doğulu muyum la ben? Boomber gibi yorum yapıyon milleti yanlış yönlendirme o zaman ben de sana geçirmiyeyim.

999tl ye alıp 6-7 ay civarı kullanmıştım. performans olarak bu fiyatlarda daha iyisi olabilir, ama içindeki tatlı saklama kutusu için bile alınır :D seyahatlerde baya iş görüyor.

Kablosuza geçmek istiyordum ama evga yı görünce almıştım. Çok da severek kullanıyorum. Kenarda dursun diye alsam mı acaba düşünüp duruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri