Ederim kardogelişmeleri bildirir misiniz
Ederim kardogelişmeleri bildirir misiniz
Ne açıdan iyi merak ettim şahsen. Aktif hem ROG bir klavye hem Fnatic'i kullanıyorum. Switchler lafta aynı ancak hem hissiyat hem kalite anlamında ROG Scope TKL 2 gömlek daha üstün Fnatic'den. Tabii falchion kalite anlamında kötüyse bir şey diyemem ki kullanan bir arkadaşım iyi olduğunu belirtiyordu. Kağıt üstünden yorum yapmak her zaman doğru sonuç vermiyor.Marka sevdalısısın hocam. Fnatic kat kat daha iyi şu klavyeden. Klavyeni satıp kat kat kötü bir klavyeye geçeceksen o senin tercihin ama bu klavye çok daha kötü fnaticden.
vgn mouse aldım efsane tavsiye.Fiyat olarak zaten iyi hocam. 1800 TL gibi bir fiyatı var. Ben elimde ki klavyeyi satabilirsem mouse klavye set olarak asusa geçeceğim öyle veya böyle
Kral sen öneriyorsan vardır bir bildiğinvgn mouse aldım efsane tavsiye.
Speed silver switchler omnipointlerden sonra ne hızlı switchlerden biri optical yellowlar ile Switch kalitesi ve hızı olarak her türlü daha iyi. NX switchler sandığın kadar iyi switchler değil onu da söyleyeyim. Cherry MXe rakip olarak çıkan switchler. Gateron veya speed silverlara rakip olamaz.Ne açıdan iyi merak ettim şahsen. Aktif hem ROG bir klavye hem Fnatic'i kullanıyorum. Switchler lafta aynı ancak hem hissiyat hem kalite anlamında ROG Scope TKL 2 gömlek daha üstün Fnatic'den. Tabii falchion kalite anlamında kötüyse bir şey diyemem ki kullanan bir arkadaşım iyi olduğunu belirtiyordu. Kağıt üstünden yorum yapmak her zaman doğru sonuç vermiyor.
Şu switch daha iyi gibi bir yorumum yok ki sen ne anlatıyorsun? Ben hangi switchin daha iyi olduğunu değil klavyenin genel kalitesinin en az switch kadar hissiyatı etkilediğini anlatıyorum kendimden de örnek vererek. Switchler daha iyi olabilir lafım yok ancak sadece kağıt üstünden swithlere göre yorumlayarak kat kat daha iyi demek çok saçma kalıyor.Speed silver switchler omnipointlerden sonra ne hızlı switchlerden biri optical yellowlar ile Switch kalitesi ve hızı olarak her türlü daha iyi. NX switchler sandığın kadar iyi switchler değil onu da söyleyeyim. Cherry MXe rakip olarak çıkan switchler. Gateron veya speed silverlara rakip olamaz.
Kasa kalitesininin hissiyatla ne alakası var peki hocam? Sen kasayı mı elliyorsun klavye kullanırken? Hayır. Genel kalitesinden kasıt zaten kasa keycap ve switch kalitesi klavyeyi öne çıkaran unsurların en önemlileri. PBT Keycap kullanmayan klavye kalmadı neredeyse Asus PBT kullanıyorsa bahsettiğim markalar da PBT kullanıyor. Ayrıca evet kat kat daha iyiler çünkü bu bir gerçek.Şu switch daha iyi gibi bir yorumum yok ki sen ne anlatıyorsun? Ben hangi switchin daha iyi olduğunu değil klavyenin genel kalitesinin en az switch kadar hissiyatı etkilediğini anlatıyorum kendimden de örnek vererek. Switchler daha iyi olabilir lafım yok ancak sadece kağıt üstünden swithlere göre yorumlayarak kat kat daha iyi demek çok saçma kalıyor.
Foam vb. custom modlar da gereksiz dediğine göre. Ne de olsa dokunmuyorsun değil mi? Neredeyse her üründe yapı, kasa kalitesine de dikkat edilirken klavye de çok önemsiz bir şey gibi yorumlamak çok tuhaf. Her şeyi geçtim öve öve bitiremediğin Fnatic modellerden birini kullanıyorum. Kasa ve genel kalite olarak pek de iyi bir ürün değil.Kasa kalitesininin hissiyatla ne alakası var peki hocam? Sen kasayı mı elliyorsun klavye kullanırken? Hayır. Genel kalitesinden kasıt zaten kasa keycap ve switch kalitesi klavyeyi öne çıkaran unsurların en önemlileri. PBT Keycap kullanmayan klavye kalmadı neredeyse Asus PBT kullanıyorsa bahsettiğim markalar da PBT kullanıyor. Ayrıca evet kat kat daha iyiler çünkü bu bir gerçek.
Bende kablosuz mouse almayı düşünüyorum Vgn mouse nedir dostum link var mı ?vgn mouse aldım efsane tavsiye.