Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Asus Rog Falchion Wireless 1999 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Foam vb. custom modlar da gereksiz dediğine göre. Ne de olsa dokunmuyorsun değil mi? Neredeyse her üründe yapı, kasa kalitesine de dikkat edilirken klavye de çok önemsiz bir şey gibi yorumlamak çok tuhaf. Her şeyi geçtim öve öve bitiremediğin Fnatic modellerden birini kullanıyorum. Kasa ve genel kalite olarak pek de iyi bir ürün değil.
Foam gibi modlar ile kasanın ne alakası var? Ayrıca fnatic asla öve öve bitiremediğim bir klavye olmadı hatta ben kailh speed silver da olsa kailh önermediğimi bağıra bağıra söylüyorum. Kasa kalitesinin önemsiz olduğunu söylemedim. Asus ve bahsettiğim farklı markaların kasa kalitesi arasında dağlar kadar fark yok hatta akko epomaker gamakay blitzwolf gibi markaların kasaları bana sorarsan Asustan daha iyi.

KeyN_N

80+
Foam gibi modlar ile kasanın ne alakası var? Ayrıca fnatic asla öve öve bitiremediğim bir klavye olmadı hatta ben kailh speed silver da olsa kailh önermediğimi bağıra bağıra söylüyorum. Kasa kalitesinin önemsiz olduğunu söylemedim. Asus ve bahsettiğim farklı markaların kasa kalitesi arasında dağlar kadar fark yok hatta akko epomaker gamakay blitzwolf gibi markaların kasaları bana sorarsan Asustan daha iyi.
Foam da aynı kasa gibi doğrudan hissiyatı etkiliyor. Kasa kalitesi kısmına gelince bu kağıt üstünden yorum yapılacak bir şey değil. Fnatic vs ROG model arasından 2 gömlek fark var, yakın bile degiller.

ridvan k

80+ Bronze
Baya güzel fiyat wireless modeli bir de.

H2Z0R2N3 200 TL indirim kodu alacaklara.
İksi arasında hangi klavyeyi onerirsiniz değerli dostlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Foam da aynı kasa gibi doğrudan hissiyatı etkiliyor. Kasa kalitesi kısmına gelince bu kağıt üstünden yorum yapılacak bir şey değil. Fnatic vs ROG model arasından 2 gömlek fark var, yakın bile degiller.
Neden illa fnatic ile karşılaştırıyorsun? Epomaker ile akko ile karşılaştırsana?
Mesaj otomatik birleştirildi:

VGN

İnsanlar fnatic'i actuation time'ı için tercih ediyorlar zaten ayrıca kullanımı daha rahat. Millet ses foam veya customlamak için almıyor. Ha alacak olsa da falchion'u almaz yine. Blitzwolf akko epomaker gamakay gibi daha farklı seçenekler var.

Adamlar ABS yerine PBT keycap kullandık diye sitelerine yazmış birde özellik gibi tanıtıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Şahan İLHAN
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Fnatic'i konu başlığındaki klavye ile karşılaştırıp kat kat iyi diyen bendim değil mi 😀
''Fnatic bile'' demişimdir o da switch kalitesinden dolayı ki haklıyım. Kasa foam vs araya sokmuşmuyum hiç?

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu arada vgn mükemmel duruyor harika. Şuana kadar gördüğüm en güzel tasarim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

SadeceSeyf