Kullanıyorum knk malzeme kalitesi güzel tuşlarda güzel.
Kullanıyorum knk malzeme kalitesi güzel tuşlarda güzel.
Numpad olmaması sıkıntı çıkardı mı sana?Kullanıyorum knk malzeme kalitesi güzel tuşlarda güzel.
CHERRY MX AKFPOGFKDASLŞDGBJOPĞ
Mesela hocam cheery mx olması demek ne demek 1 sene de bozulur mu ? Veya 2 sene de ?CHERRY MX AKFPOGFKDASLŞDGBJOPĞ
Kısa sürede alışıyorsun ama hot swap bulundurmayan cherry mx klavye için fiyatı fazla haberin olsun.Numpad olmaması sıkıntı çıkardı mı sana?
Yani Hk lar mizarlar falan buraya düştüğünde ooo Cherry alman markası çok sağlam falan Asus bu fiyatta Cherry random garipKısa sürede alışıyorsun ama hot swap bulundurmayan cherry mx klavye için fiyatı fazla haberin olsun.
Cherry MXlerde yay sesleri iyice yaygınlaştı aylar sonra yay sesleri duyabilmen muhtemel. Bu klavyede red var dolayısıyla timingleri kötü bu fiyat bazında çok rahat Gateron optical yellow vs bulunabiliyor. Lifespan'ı gateronlara göre 10 20m daha düşük vs vs.Mesela hocam cheery mx olması demek ne demek 1 sene de bozulur mu ? Veya 2 sene de ?
Mizar MZ60'tan bahsediyorsan o Cherry kullanmıyor ki ne alaka?Yani Hk lar mizarlar falan buraya düştüğünde ooo Cherry alman markası çok sağlam falan Asus bu fiyatta Cherry random garip
Hklar mizarlar yazıyorum bie yere niye takiliyorsun ? Durgod falan garip ne bileyimCherry MXlerde yay sesleri iyice yaygınlaştı aylar sonra yay sesleri duyabilmen muhtemel. Bu klavyede red var dolayısıyla timingleri kötü bu fiyat bazında çok rahat Gateron optical yellow vs bulunabiliyor. Lifespan'ı gateronlara göre 10 20m daha düşük vs vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mizar MZ60'tan bahsediyorsan o Cherry kullanmıyor ki ne alaka?
HK ve Mizar Gateron kullanıyor çünkü o da dünyanın en kaliteli switchlerinden biri. Optical yellowlar omnipointlerden sonra en iyi AT'a sahip switchler. Cherry sadece vasatın üstü bir switch. Outemu kailh'in bir üstü Cherry MX.Hklar mizarlar yazıyorum bie yere niye takiliyorsun ? Durgod falan garip ne bileyim
Benim aldığım da cheery mx yazıyordu aciklamada. Neyse biz asustan razıyız ndnsHK ve Mizar Gateron kullanıyor çünkü o da dünyanın en kaliteli switchlerinden biri. Optical yellowlar omnipointlerden sonra en iyi AT'a sahip switchler. Cherry sadece vasatın üstü bir switch. Outemu kailh'in bir üstü Cherry MX.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HK ve Mizar atıldığında cherry çok iyi falan denmiş diyorsun ama iki klavye de Gateron kullanıyor.
Büyük hata sırf asus diye bu fiyatlara Cherry mx almak. Valla üzülüyorum. Klavyenin en önemli parçası olan switchleri kötü olan bir klavye alıyorsun 2000 TL'ye.Benim aldığım da cheery mx yazıyordu aciklamada. Neyse biz asustan razıyız ndns
Tamam sen mutlu ol iade edeyim mutlu ol yeter kiBüyük hata sırf asus diye bu fiyatlara Cherry mx almak. Valla üzülüyorum. Klavyenin en önemli parçası olan switchleri kötü olan bir klavye alıyorsun 2000 TL'ye.
Kullanan ben değilim ben sadece eksilerini söylüyorum.Tamam sen mutlu ol iade edeyim mutlu ol yeter ki