❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

arkadaşlar 540tl var steamde hangilerinden almalıyım sizce hepsinden parça parça mı alsam

500ü nasıl dağıtmalıyım
Meydan Okuyanlar Çıkartma 160
Mücadeleciler Çıkartma 160
Efsaneler Çıkartma 100
Geri kalanını da imzalara dağıtabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
250 160 100 yaptım ya.
Şimdi kafamda deli sorular var. Acaba 10klık bıçağı satıp onları da kapsüle mi yatırsam :D
1 hafta bekle sonrasında satıp biraz önceki major kapsülleri, biraz bu major kapsüllerinden biraz da glitter ve holo yatırımları yapabilirsin. Zarar edeceğini sanmam o yüzden mantıksız değil.
İmza alma. Onun yerine sticker al
Hiç almamak mantıksız ki özellikle stickerlar böyle güzelken ve içlerinde değerli oyuncular varken. Az miktarda da olsa alınmalı.

1 hafta bekle sonrasında satıp biraz önceki major kapsülleri, biraz bu major kapsüllerinden biraz da glitter ve holo yatırımları yapabilirsin. Zarar edeceğini sanmam o yüzden mantıksız değil.

Hiç almamak mantıksız ki özellikle stickerlar böyle güzelken ve içlerinde değerli oyuncular varken. Az miktarda da olsa alınmalı.
İmzalar çok kazandırmıyor. O yüzden dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bıçağı satarsan ikinci bıçağı bile çekebilirsin. Güzel kar yaparsa

Memlekette olduğum için hala alamadim . Eve döndüğümde umarim hala indirim devam etmekte olur . İnternet cafe ye de her zaman gidemiyom.

Memlekette olduğum için hala alamadim . Eve döndüğümde umarim hala indirim devam etmekte olur . İnternet cafe ye de her zaman gidemiyom.
Steam dolar kuru arttıracak diyolar, oyun içi zamlanabilir. Bir arkadaşına ver hesabı o alsın bence vakit kaybetme.

İmzalar çok kazandırmıyor. O yüzden dedim

O bıçağı satarsan ikinci bıçağı bile çekebilirsin. Güzel kar yaparsa
Aldım 500 koydum kenara da, tadında bıraksam mı bıçağı satışa koyup onun parasıyla da mı alsam hala kararsızım. Biraz düşünecem bunu.

Steam dolar kuru arttıracak diyolar, oyun içi zamlanabilir. Bir arkadaşına ver hesabı o alsın bence vakit kaybetme.

Aldım 500 koydum kenara da, tadında bıraksam mı bıçağı satışa koyup onun parasıyla da mı alsam hala kararsızım. Biraz düşünecem bunu.
Artık halletmeye calisacam.Persembe günü internet kafe açık olursa biraz otobüs yolculuğu sonucunda almayı umuyorum.

Artık halletmeye calisacam.Persembe günü internet kafe açık olursa biraz otobüs yolculuğu sonucunda almayı umuyorum.
Hocam otobüse vereceğin parayla biraz daha kapsül alırsın. Eğer istersen parayı bana at ben senin için stoklayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,140
Üyeler
185,383
Son üye
duncalon1
Geri