UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 753
Apeks mi yoksa apEX mi?Takım çıkartması zaten
Apeks mi yoksa apEX mi?Takım çıkartması zaten
Yanlış yazmışımApeks mi yoksa apEX mi?
Hocam fluxo altın çıktı satayım mı tutayım mı hangisi mantıklı olur sizce ?Takım çıkartması zaten
Uzun vadede değerlenir.Yanlış yazmışımApeks hocam holo ve Gold var şuan elimde sence bekletmelimiyim
Hocam fluxo altın satılıp kapsül alınır mı sizceUzun vadede değerlenir.
Tavsiye etmem altın sticker satıp, kapsül almayı.Hocam fluxo altın satılıp kapsül alınır mı sizce
Apeksmiş .dApeks mi yoksa apEX mi?
Altın stickerlar çok çok artmıyo. Ve cs2 deki görüntüleri çok iyi değil. Bence satmalıTavsiye etmem altın sticker satıp, kapsül almayı.
Satıp kapsül aldım hocam.Apeksmiş .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Altın stickerlar çok çok artmıyo. Ve cs2 deki görüntüleri çok iyi değil. Bence satmalı
Yüklü alım yapıcamKankalar tam olarak hangisi daha mantıklı kimse kesin bişi yazmamış herkes başkalarını önermiş
Bence en mantıklı olan takım kapsüllerinden eşit miktarda almak.Kankalar tam olarak hangisi daha mantıklı kimse kesin bişi yazmamış herkes başkalarını önermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yüklü alım yapıcam
Dostum peki ne kadar sürede ne kadar kazandırır? Atıyorum ben 300 tl lik kapsül aldım. Bu bana ne kadar sürede ne kadar olarak döner kafadan atma bi miktarın var mı? Değerse alıp bekletirim çünküBence en mantıklı olan takım kapsüllerinden eşit miktarda almak.
Challengers en mantıklı olan diye okumuştum ama takım kapsülü dediğin hangileriBence en mantıklı olan takım kapsüllerinden eşit miktarda almak.
Ben olsam 2 - 2- 1 oranında mücadeleciler - meydan okuyanlar - efsaneler sırasıyla alırdım. Her sene hangisinin daha pahalı olacağı belli olmuyor. Ama dediğin gibi mücadeleciler ve meydan okuyanlar daha alınır duruyor şuan bence. Takım kapsülü ve imza kapsülü var ve genellikle imza kapsülleri takım kapsülü kadar kar getirmiyor.Challengers en mantıklı olan diye okumuştum ama takım kapsülü dediğin hangileri