Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

ÜmitYlmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ümit Yılmaz
Arkadaşlar bu kapsüller de imza mı yoksa takım logo kapsülleri mi almak mantıklı.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Abicim herkes para var diye yatırım yapıcam diyo ama kimse bu işten anlamıyor. Sonra zarar ediyosunuz. Bilmiyorsanız, takip edemeyecekseniz girmeyin. Piyasayı etkiliyosunuz.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
Abicim herkes para var diye yatırım yapıcam diyo ama kimse bu işten anlamıyor. Sonra zarar ediyosunuz. Bilmiyorsanız, takip edemeyecekseniz girmeyin. Piyasayı etkiliyosunuz.
Sence insanların burda yazıp da aldığı 400 lira piyasayı mı etkiliyo 😂😂😂😂😂 15 dolar zor ediyo sen diyosun ki piyasa

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
kar oranı yüzde kaç açarsak

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Sence insanların burda yazıp da aldığı 400 lira piyasayı mı etkiliyo 😂😂😂😂😂 15 dolar zor ediyo sen diyosun ki piyasa
Sadece buradakiler yok. Gelip 15 liralık kasaya 4 lira yazınca piyasa düşer tabii. En basit örneği panik satışçıları. Bu forumdan 50 tane panik satışçusı söylerim sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece buradakiler yok. Gelip 15 liralık kasaya 4 lira yazınca piyasa düşer tabii. En basit örneği panik satışçıları. Bu forumdan 50 tane panik satışçusı söylerim sana
Ayrıca zarar edip duruyorlar. Kasalar patladı diye 25 ten aldınız kasalar oldu 12 lira 🤣

kar oranı yüzde kaç açarsak
Bence açma. Eğlencesine açarım dersen mücadeleciler öneririm veya meydan okuyanlar

Son düzenleme:

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege

Ayrıca zarar edip duruyorlar. Kasalar patladı diye 25 ten aldınız kasalar oldu 12 lira 🤣

Bence açma. Eğlencesine açarım dersen mücadeleciler öneririm veya meydan okuyanlar
Kankam benim neyin panik satışından bahsediyosun anlamadım boşa negatif pompalama insanların kazanıcağı 3 kuruş zaten

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Kankam benim neyin panik satışından bahsediyosun anlamadım boşa negatif pompalama insanların kazanıcağı 3 kuruş zaten
Hocam negatiflik yok. 2 yıldır bu işle uğraşıyorum. Böyle hype var diye girip kaybedip çıkıyorsunuz. Hatta 17klık konum bile var insanlara tavsiye verdiğim. Son zamanlarda sırf para kazanmak için girenler olduğunu fark ettim. Ama bunun o kadar kolay olmadığını söylemeye çalışıyorum.

Keremyn_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerem Dönmez
Hocam negatiflik yok. 2 yıldır bu işle uğraşıyorum. Böyle hype var diye girip kaybedip çıkıyorsunuz. Hatta 17klık konum bile var insanlara tavsiye verdiğim. Son zamanlarda sırf para kazanmak için girenler olduğunu fark ettim. Ama bunun o kadar kolay olmadığını söylemeye çalışıyorum.
tek yapmamamız gereken kapsülleri gaza gelip açmak bunun neyi zor anlamadım

Sir Cem T-oker

80+ Gold
tek yapmamamız gereken kapsülleri gaza gelip açmak bunun neyi zor anlamadım
Zor dediğim
Mesela cs2deki altın stickerlara görünüş değişikliği getirdiler. Bu da fiyatlarını etkiledi. Bunun gibi gelen ufak değişiklikler bazen büyük şeylere de sebep olabiliyor. Bunları takip etmeniz gerekiyor. Mesela geçen günlerde kasalara yatırım yapan arkadaşlar şu an direkt - kârlara düştüler. Çünkü steam yaz indirimi geldiği için herkes kasalarını satıp oyun aldı veya kapsül indirimiyle insanlar yine kasalarını satıp kapsül aldı..

Zor dediğim
Mesela cs2deki altın stickerlara görünüş değişikliği getirdiler. Bu da fiyatlarını etkiledi. Bunun gibi gelen ufak değişiklikler bazen büyük şeylere de sebep olabiliyor. Bunları takip etmeniz gerekiyor. Mesela geçen günlerde kasalara yatırım yapan arkadaşlar şu an direkt - kârlara düştüler. Çünkü steam yaz indirimi geldiği için herkes kasalarını satıp oyun aldı veya kapsül indirimiyle insanlar yine kasalarını satıp kapsül aldı..
Alacaksanız mücadeleci veya meydsn okuyanlar alın. Ben 100 tane meydan okuyanlar aldım.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Dayanamayıp açtım 2 tane, birinden jL holo çıktı bunu satıp kapsül almaya devam etmeli miyim?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ben actim, 20 tlden 380 tl yaptim

sonra gaza geldim. 150 tlden 380 tl oldu. ama olsun yine kardayim

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Dayanamayıp açtım 2 tane, birinden jL holo çıktı bunu satıp kapsül almaya etmeli miyim?
Sticker alabilirsin. Artma ihtimali daha yüksek gibi

ben actim, 20 tlden 380 TL yaptim

sonra gaza geldim. 150 tlden 380 TL oldu. ama olsun yine kardayim
78i 3 lira yaptım. 3 lirayla dota skini aldım 2.5tan sattım. 2.5la oyun alıp kart düşürdüm. Sonra 2 kapsül alıp stokladım 😎

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,955
Üyeler
161,531
Son üye
AkselSYD
Top Bottom