Rx 6650 xt vs Rtx 3060 ti

Emexe

80+
Reaksiyon skoru
8
Konuyu tamamen sohbet olsun diye açtım sizce AMD'mi NVIDIA'mı bence hem F/P açısından hem saf güç açısından AMD benim kendi kartımda RX 6650 XT hazır sistem siparişim daha bugün geldi zaten 3060 Ti'la aralarındaki fiyat farkınada bakılacak olursa bence AMD peki ya sizce?

6650xt daha güçlü daha iyi teknoloji ve yazılım olarak nvidia

Konuyu tamamen sohbet olsun diye açtım sizce AMD'mi NVIDIA'mı bence hem F/P açısından hem saf güç açısından AMD benim kendi kartımda RX 6650 XT hazır sistem siparişim daha bugün geldi zaten 3060 Ti'la aralarındaki fiyat farkınada bakılacak olursa bence AMD peki ya sizce?
Saf güçleri yakın, fiyat farkı azsa Nvidia her zaman iyidir ama çoksa gerek yok tabi.

yazılımdada fark yok bence.
Yok hakkını yemeyin her hafta ufak ufak sürprizler yapıp çok iyi insanı deli ediyor, geçenlerde ekrana 300P görüntü verdi o görüntü kalitesi ile ayarlardan özel çözünürlük oluşturana kadar canım çıktı.

neye göre nvidia her zaman daha iyi sizce peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saf güç olarak kesinlikle amd daha stabil ve yazılım olaraksa fsr 3.0 vs rsr var
amd fanboyluğa gerek kanki hala wattman hatası var amdnin az da olsa çok da olsa var daha fsr 3.0 gelmedi gelse de dlsse rakip olur mu belli olmaz

Yok hakkını yemeyin her hafta ufak ufak sürprizler yapıp çok iyi insanı deli ediyor, geçenlerde ekrana 300P görüntü verdi o görüntü kalitesi ile ayarlardan özel çözünürlük oluşturana kadar canım çıktı.
yani zaten o bi amd klasiği ama bence 6000 serisinde çok nadir

amd fanboyluğa gerek kanki hala wattman hatası var amdnin az da olsa çok da olsa var daha fsr 3.0 gelmedi gelse de dlsse rakip olur mu belli olmaz
kanki fanboy değilim ama dediğin hatalar yok denecek kadar az artık çok az

yani zaten o bi amd klasiği ama bence 6000 serisinde çok nadir

kanki fanboy değilim ama dediğin hatalar yok denecek kadar az artık çok az
yo ben 2 haftada bir alıyom wattman 6500 kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,926
Üyeler
186,412