Rtx 5070ti vs Rx 9070 XT

Hocam yakın zamanda bende 9070XT aldım ama ben normal 5070 ile arasıdna kalmıştım DLSS için ama en sonunda kart o kadar güçlü ki FSR çok gerekmiyor ve RT performansı şu ana kadar beni şaşırttı ama insanın kafasında DLSS FG ve CUDA belleklerinin olmaması kalıyor insanın aklında kalıyor şu an için hiç hissettirmedi dlss veya cuda yokluğu ilerisini bilemem ama ileride keşke DLSS olsaydı dedirtirmi bilmiyorum ama eğer 15bin₺ çıkmak sizi zora sokmuyorsa nvidianın verdiği kafa rahatlığı başka yerde yok
Peki hocam yukarda da size yanıt olarak verdim Rtx 5070ti a vereceğim parayı kasa sadece aynı fiyata rx9070xt ve 2k monitör almak mantıklı mı

Peki hocam yukarda da size yanıt olarak verdim Rtx 5070ti a vereceğim parayı kasa sadece aynı fiyata rx9070xt ve 2k monitör almak mantıklı mı
Bence daha mantıklı ben olsam ben de aynısını yapardım sadece dlss ve bir kaç özellik için 15bin₺ extra kulağa biraz fazla geliyor ve açılan bütçeyle daha güçlü ekipmanlar almak çok daha mantıklı bence 9070XT alın düşündüğünüz kadar pişman olmazsınız artık radeon kartlar ile nvidia kartlar arasnda uçurum yok

Hocam 2 ekran kartını da kullanmış deneyimlemiş biri olarak size şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki AMD ve nvidia arasında seçim yaparken güce bakmak yerine bütçeye bakmak her zaman en doğrusudur. AMD saf güç anlamında Nvidia ile aynı veya daha fazla gücü sunarken CUDA ve RT, FG, DLSS gibi özelliklerden mahrum kalırsınız.

Bu yüzden benim için her zaman AMD mi Nvidia mı sorusunun cevabı bütçe olur çünkü eğer bütçeniz varsa parasını verip nvidia almak her zaman en doğru seçecektir kullanımı rahat ve güzel bir kart, ama fazla bütçe konusunda zorluklar çeken biriyseniz AMD en iyi seçenek olacaktır çünkü bence paran olmasına rağmen AMD ile Nvidia arasında kalmak zor çünkü zaten amd'nin olayı daha çok nvidianın verdiği performansı 100-200 dolar daha ucuza vermek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X3d belleği çokta önemli değil 6bin₺'ye 7500F almak çok daha mantıklı diyorlar ne düşünüyorsunuz acaba ben de ileri tarihte 7800x3d alacağım
7800x3d yerine 9700x tercih edilir. Eski işlemci artık o.

Geri