alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
Soru başlıktaki gibi papara kullanıyorum ama ibana para atmam gereken olaylarda kullanabileceğim bir kart arıyorum.
Kartin ismi ne biliyor musun ?Yapı kredi bankasında 18 yaş altında da olsan mobil bankacılık kuklanabiliyorsun eft havale hatta döviz alım bile yapılabiliyor
tek yapmiyacağın şey ilk imza kartı çıkarttırmamak olsun kardeşim çıkartı ne para gönderebiliyor ne bir şey alıp satabiliyor sadece hesabına para gelebilir ve internet alışverişi yapabiliyorsun onları ben papara ile de yapıyorum ne yaparsan yap ilk imza kartı almaSoru başlıktaki gibi papara kullanıyorum ama ibana para atmam gereken olaylarda kullanabileceğim bir kart arıyorum.
O hangi bankanın ilk imza ?tek yapmiyacağın şey ilk imza kartı çıkarttırmamak olsun kardeşim çıkartı ne para gönderebiliyor ne bir şey alıp satabiliyor sadece hesabına para gelebilir ve internet alışverişi yapabiliyorsun onları ben papara ile de yapıyorum ne yaparsan yap ilk imza kartı alma
iş bankasıO hangi bankanın ilk imza ?
Ben 18< im yapı kredi den banka hesabı açtırdım kullanıyom banka kartı veriyolar ama havale eft falan hiç denemedimSoru başlıktaki gibi papara kullanıyorum ama ibana para atmam gereken olaylarda kullanabileceğim bir kart arıyorum.
direkt bankkartKartin ismi ne biliyor musun ?
Direk bankart diyemi geçiyor acaba