18 Yaş Altı eft havale yapabilecegim kartlar ?

alperenn01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,520
Soru başlıktaki gibi papara kullanıyorum ama ibana para atmam gereken olaylarda kullanabileceğim bir kart arıyorum.

Yapı kredi bankasında 18 yaş altında da olsan mobil bankacılık kuklanabiliyorsun eft havale hatta döviz alım bile yapılabiliyor.

Yapı kredi bankasında 18 yaş altında da olsan mobil bankacılık kuklanabiliyorsun eft havale hatta döviz alım bile yapılabiliyor
Kartin ismi ne biliyor musun ?
Direk bankart diyemi geçiyor acaba

Soru başlıktaki gibi papara kullanıyorum ama ibana para atmam gereken olaylarda kullanabileceğim bir kart arıyorum.
tek yapmiyacağın şey ilk imza kartı çıkarttırmamak olsun kardeşim çıkartı ne para gönderebiliyor ne bir şey alıp satabiliyor sadece hesabına para gelebilir ve internet alışverişi yapabiliyorsun onları ben papara ile de yapıyorum ne yaparsan yap ilk imza kartı alma

tek yapmiyacağın şey ilk imza kartı çıkarttırmamak olsun kardeşim çıkartı ne para gönderebiliyor ne bir şey alıp satabiliyor sadece hesabına para gelebilir ve internet alışverişi yapabiliyorsun onları ben papara ile de yapıyorum ne yaparsan yap ilk imza kartı alma
O hangi bankanın ilk imza ?

Ben 18< im yapı kredi den banka hesabı açtırdım kullanıyom banka kartı veriyolar ama havale eft falan hiç denemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri