- Reaksiyon skoru
- 693
10 tür insan vardır. 10 sayısını bilen ve 10 sayısını bilmeyenBen arap kültürü ile yaşamıyorum sen arap olmak için yırtınıyorsun aradaki fark bu.
10 tür insan vardır. 10 sayısını bilen ve 10 sayısını bilmeyenBen arap kültürü ile yaşamıyorum sen arap olmak için yırtınıyorsun aradaki fark bu.
Off Modern TURKOCahil çöl bahabilerini engelleme postu olmuş aşırı iyi. Ataistler yada hristiyanlar da yırtınıyordu muslumanlar bizimle arkadaşlık etsin diye...
Hepsinin yalancı olmasına gerek yok bilmiyorlarKonuya gelen 80 kişinin 80'i de yalancı olamaz! Ben Müslüman'ım!
Kaos'a iman ediyorsun senHepsinin yalancı olmasına gerek yok bilmiyorlar
Sende bilmiyorsun git kuranını oku
Senin gibi a ptal bir trolü hala nasıl banlamıyorlar anlamıyorumKaos'a iman ediyorsun sen. He he.
ateist ile aynı gezegende nefes almak günah mıArkadaşlar ateist ile arkadaş olmak günah mı?
Senin genel sorunların olduğu belli amaSenin a ptal bir trolü hala nasıl banlamıyorlar anlamıyorum
O konuda sorunun varsa git o konuya yaz.
Neptünde yaşadığın için beynine oksijen gitmiyor seni bu nedenle yargılamayacağım troll yüksel.Senin genel sorunların olduğu belli ama.
Sonsuz olasılıkta kaos seni güzel yapmamış. Kaos'un sonsuz olasılıktan herbir şey yapacağına inanacak kadar a ptal olan sensin.
.Senin gibi a ptal bir trolü hala nasıl banlamıyorlar anlamıyorum
O konuda sorunun varsa git o konuya yaz.
Niye senin boş mantığınla orada da kaos ve evrim var zatenNeptünde yaşadığın için beynine oksijen gitmiyor seni bu nedenle yargılamayacağım troll yüksel.
“Kitapta Allah size şunu da indirmişti: Allah'ın ayetlerinin inkâr edildiğini yahut alaya alındığını işittiğinizde, onlar başka bir söze dalıncaya kadar onlarla beraber oturmayın. Yoksa siz de onlar gibi olursunuz. Allah ise münafıkları da kâfirleri de hep birlikte cehennemde toplayacaktır.” (Nisa, 4/140)Arkadaşlıkta sorun yok ama dost olamazsın müminleri dost edinin diyor kuranda.
Neptune mülteci olarak gittiğin için evrim beyninin oksijensiz çalışmasına hala sağlamayamadı.Niye senin boş mantığınla orada da kaos ve evrim var zaten