- Reaksiyon skoru
- 693
Tabi evrim her şeyi yapıyor, bunu akıl edemiyor vah vahNeptune mülteci olarak gittiğin için evrim beyninin oksijensiz çalışmasına hala sağlamayamadı.

Tabi evrim her şeyi yapıyor, bunu akıl edemiyor vah vahNeptune mülteci olarak gittiğin için evrim beyninin oksijensiz çalışmasına hala sağlamayamadı.
Troll,sorunun varsa buyur o konuya git.Tabi evrim her şeyi yapıyor, bunu akıl edemiyor vah vah. Kaosta öyle.
O konuda kaosun ne kadar boş olduğunu çok güzel anlattım. Anlamıyorsan, beynin yok demekTroll,sorunun varsa buyur o konuya git.
Hayır,anlatmadın.O konuda kaosun ne kadar boş olduğunu çok güzel anlattım. Anlamıyorsan, beynin yok demek.
Tabi aslında işine gelmediği için troll oluyorum ben.
Yo gayette güzel anlattım.Hayır,anlatmadın.
Yediremediğin için konuyu terk ettin şimdi aynısını bu konuya da yap ve konuyla alakasız mesaj atıp konuyu senin bir trolle kirletmeye devam etme.
Konu nerden nereye gelmişYo gayette güzel anlattım.
Sen mal gibi aklınla kaosun çok çok karmaşık işler yaptığına eminsin ama kaos bir toplu iğne yapamıyor, basit bir kitap yazamıyor.
Sadece karmaşık, kompleks yapıları kaos yapıyor.
Yani onları yapmaya programlıymış gibi.
Abi uygunsuz mesaj falan diyorlar amaSenin gibi a ptal bir trolü hala nasıl banlamıyorlar anlamıyorum
O konuda sorunun varsa git o konuya yaz.
Bu durum ile o durum bir değil. Dash adlı kişi Kaos'a tapıyorAbi uygunsuz mesaj falan diyorlar ama
Alıntıyı görüntüle
Kuran okumakla her şey bilinmiyor. O zaman tüm bilim insanlarının kur-an ı okuması lâzımdı. Sadece konuşmak için konuşmayın Allah içinHepsinin yalancı olmasına gerek yok bilmiyorlar
Sende bilmiyorsun git kuranını oku
Hayır aynı durum, ikisinde de uygunsuz mesaj var ama sadece biri uyarı almış.Bu durum ile o durum bir değil. Dash adlı kişi Kaos'a tapıyor.
Hiç bir bilgisi, vasfı olmamasına rağmen insanlar cahil diyen bir trolldür DashKuran okumakla her şey bilinmiyor. O zaman tüm bilim insanlarının kur-an ı okuması lâzımdı. Sadece konuşmak için konuşmayın Allah için