Neler Yeni

Ateist ile arkadaş olmak günah mı?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
O konuda kaosun ne kadar boş olduğunu çok güzel anlattım. Anlamıyorsan, beynin yok demek :D.
Tabi aslında işine gelmediği için troll oluyorum ben :D.
Hayır,anlatmadın.
Yediremediğin için konuyu terk ettin şimdi aynısını bu konuya da yap ve konuyla alakasız mesaj atıp konuyu senin bir trolle kirletmeye devam etme.

neptün yüksel

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Hayır,anlatmadın.
Yediremediğin için konuyu terk ettin şimdi aynısını bu konuya da yap ve konuyla alakasız mesaj atıp konuyu senin bir trolle kirletmeye devam etme.
Yo gayette güzel anlattım.

Sen mal gibi aklınla kaosun çok çok karmaşık işler yaptığına eminsin ama kaos bir toplu iğne yapamıyor, basit bir kitap yazamıyor.
Sadece karmaşık, kompleks yapıları kaos yapıyor.

Yani onları yapmaya programlıymış gibi :D.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
sabri reis
Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege
Yo gayette güzel anlattım.

Sen mal gibi aklınla kaosun çok çok karmaşık işler yaptığına eminsin ama kaos bir toplu iğne yapamıyor, basit bir kitap yazamıyor.
Sadece karmaşık, kompleks yapıları kaos yapıyor.

Yani onları yapmaya programlıymış gibi :D.
Konu nerden nereye gelmiş 😅

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erdem Karakaya
İslam dinine göre, Müslüman bir kişi ateist biriyle arkadaşlık kurabilir. İslam öğretilerine göre, insanlar arasında din, ırk veya sosyal statü farkı gözetmeksizin dostluk ve insanlık ilişkileri teşvik edilir. İslam dini, hoşgörü, saygı ve adil davranışları teşvik eder.
Ancak, İslam dininde, bir Müslüman'ın dini inancını koruması ve imanını güçlendirmesi önemli bir sorumluluktur. Bu nedenle, Müslüman bir kişi ateist biriyle arkadaşlık kurarken, dini inancını zayıflatacak veya sarsacak durumlardan kaçınması tavsiye edilir. Din konuları üzerinde derin tartışmalara veya Müslüman'ın inancını sorgulayabilecek davranışlara girmekten kaçınmak önemlidir.
Sonuç olarak, İslam dinine göre, Müslüman bir kişi ateist biriyle arkadaşlık kurabilir. Ancak, her iki tarafın da birbirine saygı göstermesi, hoşgörülü olması ve dini inançlar konusunda hassas olması önemlidir.

En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,326
Üyeler
164,999
Son üye
JosephKioshima
Top Bottom