Dash Zeus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,237
Forum kurulduktan 5 gün sonra katılmış biri olarak sence ben mesaj sayısına önem mi veriyorumTarihte ne var shsha
Forum kurulduktan 5 gün sonra katılmış biri olarak sence ben mesaj sayısına önem mi veriyorumTarihte ne var shsha
İlla o günden bu güne değil. Şu anda. Neyse şimdi konu kilit yiyecek. Daha konuşacaksan özelden yaz.Forum kurulduktan 5 gün sonra katılmış biri olarak sence ben mesaj sayısına önem mi veriyorum
Birde özelden senle mi uğraşacağım sana söyledim buradaki insanlara güvenme git kuranı kendin oku dedim. Demek ki bir muslumana kuran oku demek hakaretmis bunu anladım birdahakine roman kitabına okuyun derim inadına okursunuzİlla o günden bu güne değil. Şu anda. Neyse şimdi konu kilit yiyecek. Daha konuşacaksan özelden yaz.
Aşağılamak ayrı. Bu adam bilgisiz ve her önüne gelen şeyi kötüleyenlere laf etmiş.Ee başımızdaki herkesin bizi aşşağılama hakkı mı var?
Aşağılamak ayrı. Bu adam bilgisiz ve her önüne gelen şeyi kötüleyenlere laf etmiş.
YouTube kendi kendine oldu. Kaos yaptı he he.
İkiside aşağılıyor kanka ne anlatıyon ya engeli bastım sanaAşağılamak ayrı. Bu adam bilgisiz ve her önüne gelen şeyi kötüleyenlere laf etmiş.
Anlamıyorsun işte. Bence de bas. Tartışmanın anlamı yok seninle.İkiside aşağılıyor kanka ne anlatıyon ya engeli bastım sana
Arkadaş olmasan daha iyi.Arkadaşlar ateist ile arkadaş olmak günah mı?
Ay çok konuştun beBirde özelden senle mi uğraşacağım sana söyledim buradaki insanlara güvenme git kuranı kendin oku dedim. Demek ki bir muslumana kuran oku demek hakaretmis bunu anladım birdahakine roman kitabına okuyun derim inadına okursunuz
Tamam sözde müslüman kendine iyi bak okumadığın kitabın savunucusu olmaya devam et.Ay çok konuştun be
Bu arada savunup savunmaman umrumda bile değil fakat savunduğun şeyi okumaman kadar absürt bir şey yok.Tamam sözde müslüman kendine iyi bak okumadığın kitabın savunucusu olmaya devam et.
12 yaşında ne kur-an okuycam ben dayıTamam sözde müslüman kendine iyi bak okumadığın kitabın savunucusu olmaya devam et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada savunup savunmaman umrumda bile değil fakat savunduğun şeyi okumaman kadar absürt bir şey yok.