Öneri XOAMİ VS IPHONE

Velneys

80+
Reaksiyon skoru
3
Telefon almak istiyorum da.
Mi mote 10 Lite.
iPhone 8.
iPhone 7 Plus.
Huawei p40 lite

Bu telefonlar arasında kaldım da hangisini önerirsiniz?

birde yurtdışı kayıtlı telefon almak mantıklımıdır? (xiaomi) yani bu telefonların güncelleme alması vs durumları nasıl oluyor? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

P40 lite'ın google desteği olmadığını hatırlıyorum ben olsam yurtiçinden mi note 10 lite alırdım

Mi mote 10 Lite.
iPhone 8.
iPhone 7 Plus.
Huawei p40 lite

birde yurtdışı kayıtlı telefon almak mantıklımıdır? (xiaomi) yani bu telefonların güncelleme alması vs durumları nasıl oluyor? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

iPhone kadar kaliteli telefon görmedim. iPhone 8 önerim.

Mi mote 10 Lite.
iPhone 8.
iPhone 7 Plus.
Huawei p40 lite

Xiomi almanı öneririm yurtdışından telefon almak eskiden mantıklıydı şuan için hem çok uğraştırıcı hemde daha çok maliyetli.

Note 10 lite her bakimdan muazzam Telefon benim oneririm o olurdu

Kıy paraya 6k'ya XR al.

P40 Lite' a Google uygulamaları kuruluyor bildiğim kadarıyla. Alın İphone 8'i zengin olduğunuzu gösterin Xiaomi de ne fakir işi telefon. İphone 8 iyi bir telefon.

P40 Lite'ın google muhabbeti olmasa onu önerecektim ama Mi note 10 lite'da ona kafa tutan güzel bir telefon önerim o olur.

Mi mote 10 Lite.
iPhone 8.
iPhone 7 Plus.
Huawei p40 lite

iphone çok saçma bi telefon Mi note 10 lite

Yorumlarınız için herkese teşekkürler. Mi note 10 lite almaya karar verdim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,580
Üyeler
186,910
Son üye
wwdoube
Geri