Garantisi var en azından. Garanti dışı başka bir çözümü yok sanırımGG geçmiş olsun. Aynısı bende de oldu garantiye gönderdim yeni kart gönderdiler. Umarım garantisi vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lcd panel gerçekten sorunlu bir olay ya yazılım konusunda geride insanı uğraştırıyor kaç gündür bakmadığım konu kalmadı en son artık garantiye göndereceğimBirisinin daha başına gelmisti kız arkadaşının resmi kalikti düzeltmesi sanirim öyle satmıştı kartı![]()
Garantisi var en azından. Garanti dışı başka bir çözümü yok sanırım
Evet endeks bilişim, direk arayıp ürünü garantiye yollamak istiyorum mu demem gerekiyor? Siz nasıl süreç izledinizYok maalesef. Kaç gün uğraştım, teknik servise yazdım, globale yazdım. Dediklerini yaptım ama olmadı. Yanlış hatırlamıyorsam format bile attım. Yine de çözülmemişti. Son çare garantiye yolladım. Onlar da arızalı deyip, değişim verdi.
Hatta şimdi aynı karttan yoksa bile sana üst model kart verebilir. Hemen yarın kargola.4000 serisi bir kart verirler. Endek bilişim demi teknik servisi?
Evet endeks bilişim, direk arayıp ürünü garantiye yollamak istiyorum mu demem gerekiyor? Siz nasıl süreç izlediniz
Anladım, çok teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için. Umarım denk gelen 4000 serisi gönderirlerBen mail attım, sordum. Birkaç şey yapmamı söyledi. Onlar da olmayınca yollayın o zaman dediler. İster arayın ister mail atın. Güzel bir teknik servis, çok memnun kalmıştım ben.
Anladım, çok teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için. Umarım denk gelen 4000 serisi gönderirler![]()
Yazarım direkt buraya, 4000 serisinde hangi kartı gönderirler acaba yani tabi göndereceklerse onu merak ettim4000 serisi gönderirlerse haberdar et hocam, merak ettim.
Başka bir forumda da böyle olmuştu. 6900 XT gönderip, 7900 XT almıştı o da.![]()
Endeks bilişim çok şahane bir servis. kulaklığım arızalanmıştı. endeks bilişim değişim/muadil değişim hakkı vermesine rağmen itopya reddetmiştu bunu. endeks bilişime yazdığında müşteri memnuniyeti adına 500GB Samsung SSD Gönderdi. gönderdiğim kulaklık 500 TL Aldığım ürün 1200 TL idi. teşekkürler endeks bilişimAnladım, çok teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için. Umarım denk gelen 4000 serisi gönderirler![]()
bende de sorun yaratmazlar da umarım 4000 serisi gönderirlerEndeks bilişim çok şahane bir servis. kulaklığım arızalanmıştı. endeks bilişim değişim/muadil değişim hakkı vermesine rağmen itopya reddetmiştu bunu. endeks bilişime yazdığında müşteri memnuniyeti adına 500GB Samsung SSD Gönderdi. gönderdiğim kulaklık 500 TL Aldığım ürün 1200 TL idi. teşekkürler endeks bilişim![]()
Garanti için hangi belgeleri istediler? Fatura vs?Ben mail attım, sordum. Birkaç şey yapmamı söyledi. Onlar da olmayınca yollayın o zaman dediler. İster arayın ister mail atın. Güzel bir teknik servis, çok memnun kalmıştım ben.