ali.deniz176
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Klavye alıcam ama depozito ve kargo parayı 500 tlyi buluyor. amazon prime alırsam bu fiyatlar ücretsiz oluyor mu? amazon prime ne işe yarıyor?
yani kargo bedava oluyor ama depozito ücretini yine de ödemek zorundayım. doğru mu anlamışım?
depozito her türlü ödeniyor sanırım evetyani kargo bedava oluyor ama depozito ücretini yine de ödemek zorundayım. doğru mu anlamışım?
teşekkür ederim yardımın içim.depozito her türlü ödeniyor sanırım evet
ilk ay bedava oluyor zaten ve depozito ücreitini karşılamıyor sadece kargoyu daha hızlı ve bedava getiriyor bir de işte prime video var.Klavye alıcam ama depozito ve kargo parayı 500 tlyi buluyor. amazon prime alırsam bu fiyatlar ücretsiz oluyor mu? amazon prime ne işe yarıyor?
klavye satıcısı amazondu. şimdi farklı birisi satıyor. güvenmeli miyim sence?ilk ay bedava oluyor zaten ve depozito ücreitini karşılamıyor sadece kargoyu daha hızlı ve bedava getiriyor bir de işte prime video var.
bence bir sorun olmazklavye satıcısı amazondu. şimdi farklı birisi satıyor. güvenmeli miyim sence?
ama ben çok da bilgildeğilim yani yine de başkalarına da sorbence bir sorun olmaz
bu forumda sormuştum. satıcısı amazon dışında olanlara dikkat et demişlerdi. şu anki satıcının ürünlerine bakıyorum. birsürü klavye satıyor. alanlar var 5 yıldız veren çok. güvenicem gibi.bence bir sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama ben çok da bilgildeğilim yani yine de başkalarına da sor
tamamdır teşekkür ederim.Gönderici Amazon sorun olmaz alabilirsin
Her platform için geçerli bu.satıcısı amazon dışında olanlara dikkat et demişlerdi.