sistem güzel ama ben şahsen bu fiyatı verdikten sonra ulen 3060 ti ne kadar ki üzerine 500-1k daha koyim ti versiyon olsun derdim. bir de anakart bari 550 seviyesinde olsaydı(20k bandında bir sistem için söylüyorum bunları) onun haricinde parçalar sıvı soğutması olan güzel bir sistem yapmışsın bence buradaki tek husus fiyata göre ekran kartının giriş seviyesinde kalması. 20k civarıda bir sistemin min. 3060 ti bulundurması gerekli diye düşünüyorum.
sonuçta şunu diyenler de haksız, yok o soğutmaya ne gerek var, yok nvidia ne gerek var gibi şeyleri için işine kattıktan sonra bu iş bitmez. insanlar bunu öğrenemiyor. arkadaş demek ki nvidia tabanlı bir sistem düşünüyor. ssd kaliteli olsun(o anakart gen4 destekliyor mu bakman lazım, benim bildiğim gen3 destekli 520 ler, bu doğrultuda ssd seçimi çok mantıksız kalıyor) sıvı soğutması kaliteli olsun diye düşünüyor. ya kardeşim 3060 alınır mı 6800 al o paraya demek çok saçma. kardeşim ne gerek var o psu ya 550 neyine yetmiyor bu konu uzar gider böyle. adam parasıyla en dolu bir sistem toplamak istiyor kısaca belli ki. bence güzel ama anakartı hadi en tepe olmadıktan sonra ödün verilebilir ama ekran kartında benim kafa takılırdı.