🔥İndirim Battlefield™ 1 69,99 TL

Cashbackle 66 TL. Yapışın alın valla bunlar son demler gibi.

Giriş seviyesi burger parasına kaliteli oyun gerçekten parasının ederi olan sayısı oyunlardandır .

Ben EA dan bir bunu bir de belkie bf2042 oynayacam ne yapıyım EA playi zaten 70 TL
sana demedim ki onu zaten sen oyunu al gec
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bf2042 harbi cop bu arada atmosferi biraz kisisel de beni sarmadi, arac mekanikleri tartismasiz BERBAT otesi direkt mekanik, fizik falan yok yani, silah fizikleri de pek hosuma gitmedi

Bf2042 harbi cop bu arada atmosferi biraz kisisel de beni sarmadi, arac mekanikleri tartismasiz BERBAT otesi direkt mekanik, fizik falan yok yani, silah fizikleri de pek hosuma gitmedi
Yok la BF2042 çok kötü gelmiyor. Hiçbir bf oyunuyla kıyaslayamazsın çok farklı 2042 klasik 1. Dünya savaşı atmosferi yok.

Yok la BF2042 çok kötü gelmiyor. Hiçbir bf oyunuyla kıyaslayamazsın çok farklı 2042 klasik 1. Dünya savaşı atmosferi yok.
Gelecek temasini daha fazla severim normalde de bu oyundan igrendim nedense bilmiyorum, farkli birseyler denediler eyvallah da sarmadi valla kisisel mevzu ama arac mekanikleri vesaire tartismaya kapali yani hayal kirikligi

eee abi

@James Gg attığın mesaj alıntılanmıyor

Geri