Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,551
Var da game pass 120 olacak bf ömürlük oyunGamepassde vardı dimi bf serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün gördüm gibi ama
Var da game pass 120 olacak bf ömürlük oyunGamepassde vardı dimi bf serisi
Dün gördüm gibi ama
EA Play 40tl steamde zam gelmezse eger, bf serisi dahil onaVar da game pass 120 olacak bf ömürlük oyun
Ömürlük olduğu için pek mantıklı değil bence. O da yakında zamlanacaktırEA Play 40tl steamde zam gelmezse eger, bf serisi dahil ona
Ben EA dan bir bunu bir de belkie bf2042 oynayacam ne yapıyım EA playi zaten 70 tlEA Play 40tl steamde zam gelmezse eger, bf serisi dahil ona
sana demedim ki onu zaten sen oyunu al gecBen EA dan bir bunu bir de belkie bf2042 oynayacam ne yapıyım EA playi zaten 70 TL
Bf2042 harbi cop bu arada atmosferi biraz kisisel de beni sarmadi, arac mekanikleri tartismasiz BERBAT otesi direkt mekanik, fizik falan yok yani, silah fizikleri de pek hosuma gitmedisana demedim ki onu zaten sen oyunu al gec
Yok la BF2042 çok kötü gelmiyor. Hiçbir bf oyunuyla kıyaslayamazsın çok farklı 2042 klasik 1. Dünya savaşı atmosferi yok.sana demedim ki onu zaten sen oyunu al gec
Bf2042 harbi cop bu arada atmosferi biraz kisisel de beni sarmadi, arac mekanikleri tartismasiz BERBAT otesi direkt mekanik, fizik falan yok yani, silah fizikleri de pek hosuma gitmedi
Gelecek temasini daha fazla severim normalde de bu oyundan igrendim nedense bilmiyorum, farkli birseyler denediler eyvallah da sarmadi valla kisisel mevzu ama arac mekanikleri vesaire tartismaya kapali yani hayal kirikligiYok la BF2042 çok kötü gelmiyor. Hiçbir bf oyunuyla kıyaslayamazsın çok farklı 2042 klasik 1. Dünya savaşı atmosferi yok.
Yok la BF2042 çok kötü gelmiyor. Hiçbir bf oyunuyla kıyaslayamazsın çok farklı 2042 klasik 1. Dünya savaşı atmosferi yok.
Yanlışlıkla yaptım onu ya
Bişey yazmadım yani
bf1Bf 5 - bf42 - bf1 hangisi daha iyi hocalar