🔥İndirim Battlefield™ 1 69,99 TL

Oynamayanın evinin sokağına Arabistanlı Lawrence gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bf1 dışındakiler çöp demek isterdim ama yasak

En çok klan sunucusu olan BF oyunu. Klan sunucularında hile olsa bile banlıyorlar. Her gün oynuyorum hile çıkmadı karşıma
Çok almak istiyorum babama soracam birazdan hile çok mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
5 liraya mı ne almıştım bunu Steam'de. Originde de beleş verilmişti.

Çok almak istiyorum babama soracam birazdan hile çok mu?
+260 saat oynadım hile oynadığın sunucu ile ilgili. Bf 2042'de sunucu tarayıcı yok ve koşma simülasyonu. Bf5'te Rusya, Normandiya Çıkarması yok, vasıta kullanımı çok kötü. Bf1 en iyi vuruş hissi, en iyi atmosfer, en iyi hikaye modu. Bf5'te klan sunucusu çok az. Bf1'de POWER, Bob, AMG, VG Vanguard gibi isimleri farklı çok sayıda klan sunucuları var ve bunların üye sayıları bir hayli fazla. Hile olsa bile anında banlıyorlar. Sunucu sayıları olarak da en çok klan sunucusuna sahip Bf1. Sunucuları favorilere ekle öyle gir. 64/64 dolu olsa bile max 1-2dk bekler girersin ki bu pek olmuyor. Vasıta kullanımı olarak da efsane. Bf5'te olan birazcık P2W olayı da yok

+260 saat oynadım hile oynadığın sunucu ile ilgili. Bf 2042'de sunucu tarayıcı yok ve koşma simülasyonu. Bf5'te Rusya, Normandiya Çıkarması yok, vasıta kullanımı çok kötü. Bf1 en iyi vuruş hissi, en iyi atmosfer, en iyi hikaye modu. Bf5'te klan sunucusu çok az. Bf1'de POWER, Bob, AMG, VG Vanguard gibi isimleri farklı çok sayıda klan sunucuları var ve bunların üye sayıları bir hayli fazla. Hile olsa bile anında banlıyorlar. Sunucu sayıları olarak da en çok klan sunucusuna sahip Bf1. Sunucuları favorilere ekle öyle gir. 64/64 dolu olsa bile max 1-2dk bekler girersin ki bu pek olmuyor. Vasıta kullanımı olarak da efsane. Bf5'te olan birazcık P2W olayı da yok
Kanka yalan yok BF5 in fizikler daha güzel geliyor. Güzel atmosferli, fizikli online fps arıyorum ben hikaye falan çok öneml değil benim için.

• Beğen
Oynamayan varsa denesin hikaye modu için bile alınabilir BF1
2042 de 150tl onu da tavsiye ederim

Kanka yalan yok BF5 in fizikler daha güzel geliyor. Güzel atmosferli, fizikli online fps arıyorum ben hikaye falan çok öneml değil benim için.
Hikaye evet pek önemli değil ama hikaye modu bonus bir şey gibi bakıyorum hikaye modu güzel. Atmosfer olarak BF1 bence en iyisi ne zaman oynasam aşık oluyorum. Bf5 grafik olarak iyi olabilir ancak atmosferi veremiyor silah çeşitliliği de daha az olunca zevk vermiyor

Amazon prime vermiş zamanında, 2021 yılında. Kontrol etmek lazım isteyen prime gaming hesabına baksın.

Bf 5 - bf42 - bf1 hangisi daha iyi hocalar

onlıne de ahım şahım fazla hile yok zaten bır ton sunucu var hile varsa cıkıp ötekıne giresin

@Che_ bunu beenmedi

• Beğen
Geri