Dark Souls 3 aldım iyi mi yaptım?

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Soulsların indirime girmesini bekliyordum uzun zamandır. %50 indirime girince ben de dark souls 3 aldım ama iade mi etsem diyorum. 2016 da çıkan ve grafik açısından da o kadar iyi olmayan bir oyuna 450 tl vermek içimden gelmedi. Dark souls remastered da alacaktım ama onun grafikleri daha da eski olduğu için almadım. Normalde grafiğe takılmam ama bu kadar para verince güzel bir şeyler olsun istiyor insan. Sizce ne yapayım 450tl ye değer mi yoksa iade edip başka şeyler mi alayım?

Yeni bir kanser hücresi kazandınız tebrikler 😀

Çok doğru bir karar. Ben oyunu 10 saat oynayıp format sonrası kaydı kaybettim benim için orada bitti ama gerçekten başarma duygusunu yaşatan oyun serisidir DS.

Elden Ring ve Sekiro oynadım ama soulslara hiç bakmamıştım. O kadar mı iyi?
Souls herkese hitap eden bir oyun değil, ben şahsen hiç sevmem ama manyakları var. İlk defa deneyeceksen ve souls tarzına alışık değilsen hiç alma bence.

YOU DIED

Souls herkese hitap eden bir oyun değil, ben şahsen hiç sevmem ama manyakları var. İlk defa deneyeceksen ve souls tarzına alışık değilsen hiç alma bence.
Souls deneyimim var elden ring ve sekiro oynamıştım baya da sarmıştı o yüzden bir de dark souls alayım dedim.

Souls deneyimim var elden ring ve sekiro oynamıştım baya da sarmıştı o yüzden bir de dark souls alayım dedim.
İyi yapmışsın çıldırmazsan çok zevkli oyun. Ama sabır gerektiriyo

Sevebilirsin ama işte 450TL bence çok o oyuna. Sevsende sevmesende 450TL o oyuna çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi yapmışsın çıldırmazsan çok zevkli oyun. Ama sabır gerektiriyo
Sabırla pek alakası yok zevkine bağlı, zevkine uyan oyunu sevende çıldırıyor çıldırmamak elde değil. :)

Geri