montenegro98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
bu oyunun %100 savesini nereden bulup kurabilirim bilen varmı?
![]()
PC - Mafia: Definitive Edition - 100% Completed - SaveGame.Pro
Mafia: Definitive Edition 2020 download savegame files with 100% completed progress for PC and place data in save games location foldersavegame.pro
A slotun içine attınız değil mi?şu videonun gösterdiği yere attım olmadı
Sonu .sav olan dosyaları klasörün içine atmanız lazım diğer save'leri silip. Eğer doğru yapıp yine olmadıysa oyunu steamden doğrulayıp tekrar denemekten başka bir çözüm sunamayacağım maalesef.A slotun içine attınız değil mi?
evet .sav olanları attım olmadı klasörleri komple sildim attım olmadı olmuyor benim savem duruyorA slotun içine attınız değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonu .sav olan dosyaları klasörün içine atmanız lazım diğer save'leri silip. Eğer doğru yapıp yine olmadıysa oyunu steamden doğrulayıp tekrar denemekten başka bir çözüm sunamayacağım maalesef.
hocam videodan tam anlayamadımda aslottakileri sildim ve sizin attığınız save dosyasını aslota koydum ama olmadıA slotun içine attınız değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonu .sav olan dosyaları klasörün içine atmanız lazım diğer save'leri silip. Eğer doğru yapıp yine olmadıysa oyunu steamden doğrulayıp tekrar denemekten başka bir çözüm sunamayacağım maalesef.