mehmet gürün
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
bu ve diğer 2 oyunu ve bütün dlcleri indirilme aldım(steam) oyunu direk indirirsem dlclerde beraberinde iner mi ve türkçe yama kurduğumda dlclerede kurulur mu
bildiğin türkçe yama videosu varmı sorunsuz çalışanindirdiğin zaman dlc lerle birlikte iniyor. türkçe yamada yanlışım yoksa sadece ana hikayeyi çevirdiler dlc ler türkçe olmuyor.
bildiğin türkçe yama videosu varmı sorunsuz çalışan
Peki origini aldığında dlcleri içinde gelmiş miydi? Ben dlcleri almaya çalıştığımda hata veriyorbu ve diğer 2 oyunu ve bütün dlcleri indirilme aldım(steam) oyunu direk indirirsem dlclerde beraberinde iner mi ve türkçe yama kurduğumda dlclerede kurulur mu
dostum ben onu alamdım 3lü paketinde yoktu buPeki origini aldığında dlcleri içinde gelmiş miydi? Ben dlcleri almaya çalıştığımda hata veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Peki origini aldığında dlcleri içinde gelmiş miydi? Ben dlcleri almaya çalıştığımda hata veriyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
zaten dlc ile birlikte almışsınızPeki origini aldığında dlcleri içinde gelmiş miydi? Ben dlcleri almaya çalıştığımda hata veriyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
![]()
zaten dlc ile birlikte almışsınız
bende de origins dlcleri alınmamış gözüküyor![]()
![]()
Bende Collection'u aldım. Diğer iki oyunda sorun yok. Origin'de var.dostum ben onu alamdım 3lü paketinde yoktu bu
Aynı şekil bende de.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bende de origins dlcleri alınmamış gözüküyor