Ortak App Güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
10
https://ortak.app/
Bu site üzerinden Logitech G29 direksiyon setini kiralamak istiyorum.
Güvenilir mi değil mi bilmiyorum.
Eğer alabileceğim başka güvenilir yerler var ise bilgilendirirseniz sevinirim.

Istanbuldaysan güvenilir. yalnız kredi kartı şart ve kredi notu düşük olanlara kiralamiyorlar. Sahibini linkedinden tanıyorum yeni bir startup ve başarılı

Ankara da yaşıyorum. Sıkıntı olmaz diyorsanız alabilirim
Kredi notunuz yüksekse olabilir. Ama 1000 TL oraya vermek bana saçma geliyor. 5 ayda ikinci el parası çıkıyor. Ürüne hasar verirsen bu tarz şirketler (kiralabunu vs.) çok sıkıntı yaratabiliyor.

Amaç sadece heves atmaksa. Kirala geç. Ama zaten kredi notun yenisini alabilecek kadar yüksek değilse vermezler.

O kadar yüksekse de zaten al 1 ay kullan sat daha az para harcamış olursun

Kredi notunuz yüksekse olabilir. Ama 1000 TL oraya vermek bana saçma geliyor. 5 ayda ikinci el parası çıkıyor. Ürüne hasar verirsen bu tarz şirketler (kiralabunu vs.) çok sıkıntı yaratabiliyor.

Amaç sadece heves atmaksa. Kirala geç. Ama zaten kredi notun yenisini alabilecek kadar yüksek değilse vermezler.

O kadar yüksekse de zaten al 1 ay kullan sat daha az para harcamış olursun
Şahsen kısa süreli eğlencesine almak istiyorum. Şuan yeni araba adlığımdan dolayı para konusunda çok açık değilim. Bazı yarış oyunlarında hevesim var oynayıp bırakma konusundayım.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Şahsen kısa süreli eğlencesine almak istiyorum. Şuan yeni araba adlığımdan dolayı para konusunda çok açık değilim. Bazı yarış oyunlarında hevesim var oynayıp bırakma konusundayım.
Hocam naptınız bi sorun ile karşılaştınız mı bende Laptop dusunuyorum bir haftalığına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,967
Üyeler
197,590
Son üye
burakzdmr
Geri