loadingdeniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Hocalarım merhaba internetim iyi olmasına rağmen steam oyunları düşük hızda indiriyor ve ne yaparsam yapayım düzelmedi, bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır acep?
Steam çöp çünküHocalarım merhaba internetim iyi olmasına rağmen steam oyunları düşük hızda indiriyor ve ne yaparsam yapayım düzelmedi, bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır acep?
İndirmelerde her zaman :8 yapılır. Örnek vereyim 100 Mbps internet kullanan birisi indirme yaptığı zaman saniye de ortalama 12.5 MB/s ile indirecektir.Hocalarım merhaba internetim iyi olmasına rağmen steam oyunları düşük hızda indiriyor ve ne yaparsam yapayım düzelmedi, bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır acep?
50 alıyorum hocam steamde ise 6 mbps yi geçmiyor.Steam sunucuları gayet iyi inteernetiniz kaç mb? ve kaç mbps alıyorsunuz steam'da?
olması gereken o zaten.50 alıyorum hocam steamde ise 6 mbps yi geçmiyor.
50 alıyorum hocam steamde ise 6 mbps yi geçmiyor.
| 50 Mbps | 6.25 MB/s |
gayet normal50 alıyorum hocam steamde ise 6 mbps yi geçmiyor.
hocam arkadaşımla aynı hızı alıyorum ama steamda 50mb alıyor ben 6,9mb alıyorumİndirmelerde her zaman :8 yapılır. Örnek vereyim 100 Mbps internet kullanan birisi indirme yaptığı zaman saniye de ortalama 12.5 MB/s ile indirecektir.
speedtest hız testi yapıp atabilir misinhocam arkadaşımla aynı hızı alıyorum ama steamda 50mb alıyor ben 6,9mb alıyorum
Bİ megabit var birde megabayt arkadaşın megabitde kullanıyordurhocam arkadaşımla aynı hızı alıyorum ama steamda 50mb alıyor ben 6,9mb alıyorum
steam yeni guncelleme ile mbps destegi getirdi. ayarlar>indirmeler>indirmeleri saniyede bit cinsinden goster ayarini acarsaniz mbps cinsinden gorursunuz. ayni hizda indirir ama psikolojik olarak daha iyi hissedebilirsiniz.hocam arkadaşımla aynı hızı alıyorum ama steamda 50mb alıyor ben 6,9mb alıyorum