Yaz İndiriminde Neler Aldınız

Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
uncharted metro serisi carx drift online lego marvel super heroes 2 dynigh light the long dark bir kaç tane daha var ucuz oyunlar para bunlara yetti maalesef :)

Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Gears 5 ve Shadow Warrior 2 şu an. GeForce NOW'a daha çok Xbox oyunu gelirse eğer şunlar:
Sea of Thieves
DOOM
DOOM Eternal
Back 4 Blood
DMC5
Wolfenstein II New Colossus
Hi-Fi Rush
High On Life

Karar veremedim ama aklımda hogwarts legacy sekiro dying light 2 spiderman miles morales Garry's mod terraria mount and blade warband var aklımda oynamadığım oyunlar zaten bunlar

1688307755855-png.png

1688307786243-png.png

Bende bunları aldım Heavy Rain ve Beyond Two Souls zam yedi almayan varsa attığım linkten alabilirler eski fiyattan. Site güvenilir.

1688307755855-png.png

1688307786243-png.png

Bende bunları aldım Heavy Rain ve Beyond Two Souls zam yedi almayan varsa attığım linkten alabilirler eski fiyattan. Site güvenilir.
Buradan direkt beyond two soulsu çektim reis eyw
Karar veremedim ama aklımda hogwarts legacy sekiro dying light 2 spiderman miles morales Garry's mod terraria mount and blade warband var aklımda oynamadığım oyunlar zaten bunlar
Gmod için arkadaşın varsa öneririm yoksa tek eğlenceli olacağını sanmıyorum. Warbandı da kesinlikle öneririm.

Buradan direkt beyond two soulsu çektim reis eyw

Gmod için arkadaşın varsa öneririm yoksa tek eğlenceli olacağını sanmıyorum. Warbandı da kesinlikle öneririm.
Warband ı bu fiyattan almam gibi gmod da ise ya arkadaşlarımın pc kasar ya da oyuna para vermezler sağol yine de hocam.

1688307755855-png.png

1688307786243-png.png

Hatta şuan Detroiti de alsam mı diye çok kararsız kaldım o da eski fiyatı :unsure::unsure:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Warband ı bu fiyattan almam gibi gmod da ise ya arkadaşlarımın pc kasar ya da oyuna para vermezler sağol yine de hocam.
Warbanda da mı zam gelmiş :confused:

1688462793734.png

Hatta şuan Detroiti de alsam mı diye çok kararsız kaldım o da eski fiyatı :unsure::unsure:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Warbanda da mı zam gelmiş :confused:
Detroit'i eskiden Epic Games mükemmel kuponlar verirken almıştım ve evet galiba zam gelmiş warband 22 tl şuan indirimde.

Detroit'i eskiden Epic Games mükemmel kuponlar verirken almıştım ve evet galiba zam gelmiş warband 22 TL şuan indirimde.
Detroit bende epicte var, 20tl iken almıştım. Ama epicte oyunlar kasıyo ve başarım sistemi yok çoğu oyunda. O yüzden detroiti birde steamden alıp bitirsem mi diye düşünüyorum.

Cod Black Ops Cold War ve Dying Light 2 aldım. Dying Light'ı Payday 2 paketiyle alınca 157 TL'ye geldi. Cod2da 330 tlydi 487 tl yapıyodu Naysla aldım 97 tl iade gelicek.

Call Of Duty: Black Ops Cold War
Dying Light 2 + Payday 2 Bundle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri