Razer v2x 7.1 Nasil Aktif Edilir?

Basrii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
816
Arkadaşlar ürün elime ulaştı fakat içinde çıkan kartta aktivasyon kodu için kazınan bir kısım yok. İzlediğim videolarda kartın üzerini kazıyıp uygulamaya giriş yapıyorlardı. Benim kartta sadece QR kod var. Hangi uygulamayı indirip bunu nasıl aktiflestiricem?

Arkadaşlar ürün elime ulaştı fakat içinde çıkan kartta aktivasyon kodu için kazınan bir kısım yok. İzlediğim videolarda kartın üzerini kazıyıp uygulamaya giriş yapıyorlardı. Benim kartta sadece QR kod var. Hangi uygulamayı indirip bunu nasıl aktiflestiricem?
kanka sanırım razer ın driverini kurman lazım

Hocam tamamda bir aktivasyon kodu çıkması lazım değil mi? Onu kazıyıp ücretsiz razer programını kullanıcam
evet kanka önceden çıkıyodu ama biryerden duydum nereden duyduğumu hatırlamıyorum ama sanırım artık içinden çıkmıyormuş razer kaldırmış artık razer ın sitesinde parayla alınacak galiba

evet kanka önceden çıkıyodu ama biryerden duydum nereden duyduğumu hatırlamıyorum ama sanırım artık içinden çıkmıyormuş razer kaldırmış artık razer ın sitesinde parayla alınacak galiba
Hocam öyle saçma şey mi olur? Benim bildiğim bu özellik razer müşterilerine ücretsiz sunuluyor.

kanka sanırım razer ın driverini kurman lazım
dostum bu iki oldu lütfen bilgin olmayan konularda yorum yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

battle bundle mı aldınız

driver fln değil

Kulaklığın mikrofon olduğu taraftaki pedi çıkarıp razerin sitesinden ürünün seri numarasını kayıt edin, size kodu verecek

razer sitesine girin
hesap oluşturun
hesabınıza kulaklığı tanımlayın seri no fln isyito sonra 7.1 uygulamasını açın oradan razer id ile girin razer id niz razerın sitesind yazıyo şifrenizi girin tamamdır

Geri