kulaklık alacaktım kafamda sorular oluştu

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
67
şimdi öncelikle Gamepower KIZARU (donanım arşivi kanalında geçen incelmesi yapılmıştı ) alacaktım .ama arkadaşım sen fazla fps oyunu oynamıyorsun dedi (ki gerçekden de oynamıyorum. fps sıkıyor . belki arkadaşalr ile ileride cs go gireriz.)ve bu kadar pahalı almana gerek yok dedi. şimdi ben https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-r3-plus-oyuncu-siyah-mavi-mikrofonlu-kulaklik-pm-HB000008CKA9 bunu kullanıyorum ama mikrofonu bozuldu. bundan öncede başka kulaklık aldım telefona takınca oda bozuldu . 2 kulaklığa toplam 160 tl masraf yaptım. şimdi sorularım şunlar :
A) cidden 300-400 tl bandında kulaklık alınca ses kalıtesi artışı yaşayacakmıyım ? (şu anki kulaklığıma göre )
B)kulak içi kulaklıkla mı daha rahat ederim yoksa kulak üstü kulaklıkla mı ? ( uzun kullanınmda .günde yaklaşık 12 saat)
C)ve arkadaşım bana alıcaksan kendinden ses kartlı kulaklık al dedi .Gamepower KIZARU kulaklık kendinden ses kartlı mı ? ve bir kulaklığın kendinden ses kartlı olup olmadığını nasıl ayırt ederim ?
D)bütün usb kulaklıklar kendinden ses kartlı mıdır ?
kullanan varsa da ürün hakkında yorum alabilirim .

Ses kalitesinde artış yaşarsınız. Rahatlığa gelirsek nasıl bir kulaklık olduğuna bağlı olmakla birlikte kulakiçi kısa kullanımda rahat olsa da saatler geçince kulağa ağrı yapıyor. Ama rahat bir kulaküstü öyle yapmaz. O bantta önerim rampage drop plus. Kendim de kullanıyorum. Evet kizaru'da ses kartı var. Ama her USB kulaklıkta var mıdır bilemiyorum. Eğer maddi durumunuz rahatsa 300-400'e çıkmanız hem ses kalitesi, rahatlık hem uzun ömür açısından daha iyi olacaktır.

A) Evet özellikle mikrofon anlamında.

B) Uzun kullanımda en sağlıklı ve rahatı kulak üstü

C) İnternet sitelerinde ürün bilgileri kısmında yazar. Kizaru'nun ses kartı var.

D) Hayır örneğin HyperX Cloud 2 değildir.

Ses kalitesinde artış yaşarsınız. Rahatlığa gelirsek nasıl bir kulaklık olduğuna bağlı olmakla birlikte kulakiçi kısa kullanımda rahat olsa da saatler geçince kulağa ağrı yapıyor. Ama rahat bir kulaküstü öyle yapmaz. O bantta önerim rampage drop plus. Kendim de kullanıyorum. Evet kizaru'da ses kartı var. Ama her USB kulaklıkta var mıdır bilemiyorum. Eğer maddi durumunuz rahatsa 300-400'e çıkmanız hem ses kalitesi, rahatlık hem uzun ömür açısından daha iyi olacaktır.
teşekürler

A) Evet özellikle mikrofon anlamında.

B) Uzun kullanımda en sağlıklı ve rahatı kulak üstü

C) İnternet sitelerinde ürün bilgileri kısmında yazar. Kizaru'nun ses kartı var.

D) Hayır örneğin HyperX Cloud 2 değildir.
teşekürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri