takmakafaya
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 67
şimdi öncelikle Gamepower KIZARU (donanım arşivi kanalında geçen incelmesi yapılmıştı ) alacaktım .ama arkadaşım sen fazla fps oyunu oynamıyorsun dedi (ki gerçekden de oynamıyorum. fps sıkıyor . belki arkadaşalr ile ileride cs go gireriz.)ve bu kadar pahalı almana gerek yok dedi. şimdi ben https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-r3-plus-oyuncu-siyah-mavi-mikrofonlu-kulaklik-pm-HB000008CKA9 bunu kullanıyorum ama mikrofonu bozuldu. bundan öncede başka kulaklık aldım telefona takınca oda bozuldu . 2 kulaklığa toplam 160 tl masraf yaptım. şimdi sorularım şunlar :
A) cidden 300-400 tl bandında kulaklık alınca ses kalıtesi artışı yaşayacakmıyım ? (şu anki kulaklığıma göre )
B)kulak içi kulaklıkla mı daha rahat ederim yoksa kulak üstü kulaklıkla mı ? ( uzun kullanınmda .günde yaklaşık 12 saat)
C)ve arkadaşım bana alıcaksan kendinden ses kartlı kulaklık al dedi .Gamepower KIZARU kulaklık kendinden ses kartlı mı ? ve bir kulaklığın kendinden ses kartlı olup olmadığını nasıl ayırt ederim ?
D)bütün usb kulaklıklar kendinden ses kartlı mıdır ?
kullanan varsa da ürün hakkında yorum alabilirim .
A) cidden 300-400 tl bandında kulaklık alınca ses kalıtesi artışı yaşayacakmıyım ? (şu anki kulaklığıma göre )
B)kulak içi kulaklıkla mı daha rahat ederim yoksa kulak üstü kulaklıkla mı ? ( uzun kullanınmda .günde yaklaşık 12 saat)
C)ve arkadaşım bana alıcaksan kendinden ses kartlı kulaklık al dedi .Gamepower KIZARU kulaklık kendinden ses kartlı mı ? ve bir kulaklığın kendinden ses kartlı olup olmadığını nasıl ayırt ederim ?
D)bütün usb kulaklıklar kendinden ses kartlı mıdır ?
kullanan varsa da ürün hakkında yorum alabilirim .