- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
İmkansızBen spor yapiyom ama evde spor yapmaya ugrasmak istemiyom. Sadece az yiyerek kilo verir miyim diye sordum
Hareket ederek sindirim sistemini hızlandırmalısın.
İmkansızBen spor yapiyom ama evde spor yapmaya ugrasmak istemiyom. Sadece az yiyerek kilo verir miyim diye sordum
Sabah kahvaltını kes sadece haftanın 1 günü yiyebilirsin sabah kahvaltısı onun harici çikolata vs şekerli şeyler tüketme abur cubur yok 3 gibi kahve iç açlığını bastırır.Haftada ortalama 1 kilo verirsin böyleBen spor yapiyom ama evde spor yapmaya ugrasmak istemiyom. Sadece az yiyerek kilo verir miyim diye sordum
Dostum kendi evinde basit spor planlarından yapsın diyorum eğer bütün gün evdeyse günlük yarım saatini ayırması kendisi için daha sağlıklı olur. Yoksa banane kimin kendi vücuduna sahip çıkmayıp sonrasında bir yağ tulumuna çevirip erken öleceğinden değil mi ?
Dostum kendi evinde basit spor planlarından yapsın diyorum eğer bütün gün evdeyse günlük yarım saatini ayırması kendisi için daha sağlıklı olur. Yoksa banane kimin kendi vücuduna sahip çıkmayıp sonrasında bir yağ tulumuna çevirip erken öleceğinden değil mi ?
Kahvaltı yapmamanın sağlıksız olmadığını bilen yoktur spora gitmeden verdiğinçoğu kilo sağlıksızdır spora gitmeden 1500kalori yeten birine nasıl kilo verdirebilirsin ?Merhaba hocam bir spor bilimleri öğrencisi olarak bu konu hakkında bilgilerimi seninle ve forumdakilerle paylaşmak isterim. Söyleyeceklerimden önce arkadaşlar lütfen bilmediğiniz konular hakkında insanları yanlış yönlendirmeyin, şu öğünü yeme, hiç yemek yeme, kahvaltı yapma vs. gibi şeyler söylemeyin çünkü bunların hepsi zararlı ve yanlış yöntemdir. Her insanın günlük kalori ihtiyacı farklıdır. Bazıları günlük 3000 alması gerekirken bazılarına ise 1500 kalori bile yeter. Senin yapman gereken öncelikle günlük ihtiyacın olan kaloriyi belirlemek, bunu hesaplayan birçok site internette bulunuyor. Örnek veriyorum senin alman gereken kalori günlük 2500 ise kilo vermek için bunun 500-600 kalori aşşağısını almalısın ki kilo verme işlemi sağlansın. Tabi iş sadece burada bitmiyor. Tüketeceğin besinler ise çok daha büyük bir rol oynuyor. Böyle bir işe girişeceksen öncelikle Yağlı yiyecekler ve hazır gıdaların çoğundan uzak duracaksın, karbonhidratlı besinleri azaltacaksın (ekmek, makarna, unlu mamüller), ve kesinlikle şekerli besinlerden uzak duracaksın çünkü şekerin vücutta sindirimi yoktur, şeker vücutta yağ olarak depolanır. Tüketmen gereken besinler ise lif oranı yüksek besinler, meyve-sebze grubu, protein içerikli besinler ve normalden az olacak şekilde karbonhidratlı besinler olmalıdır. Bunlar ile birlikte kardiyo antrenmanları (koşu, bisiklet sürüşleri vb.) yaparsan istediğin sonucu kesinlikle alırsın.
Merhaba hocam bir spor bilimleri öğrencisi olarak bu konu hakkında bilgilerimi seninle ve forumdakilerle paylaşmak isterim. Söyleyeceklerimden önce arkadaşlar lütfen bilmediğiniz konular hakkında insanları yanlış yönlendirmeyin, şu öğünü yeme, hiç yemek yeme, kahvaltı yapma vs. gibi şeyler söylemeyin çünkü bunların hepsi zararlı ve yanlış yöntemdir. Her insanın günlük kalori ihtiyacı farklıdır. Bazıları günlük 3000 alması gerekirken bazılarına ise 1500 kalori bile yeter. Senin yapman gereken öncelikle günlük ihtiyacın olan kaloriyi belirlemek, bunu hesaplayan birçok site internette bulunuyor. Örnek veriyorum senin alman gereken kalori günlük 2500 ise kilo vermek için bunun 500-600 kalori aşşağısını almalısın ki kilo verme işlemi sağlansın. Tabi iş sadece burada bitmiyor. Tüketeceğin besinler ise çok daha büyük bir rol oynuyor. Böyle bir işe girişeceksen öncelikle Yağlı yiyecekler ve hazır gıdaların çoğundan uzak duracaksın, karbonhidratlı besinleri azaltacaksın (ekmek, makarna, unlu mamüller), ve kesinlikle şekerli besinlerden uzak duracaksın çünkü şekerin vücutta sindirimi yoktur, şeker vücutta yağ olarak depolanır. Tüketmen gereken besinler ise lif oranı yüksek besinler, meyve-sebze grubu, protein içerikli besinler ve normalden az olacak şekilde karbonhidratlı besinler olmalıdır. Bunlar ile birlikte kardiyo antrenmanları (koşu, bisiklet sürüşleri vb.) yaparsan istediğin sonucu kesinlikle alırsın.
Pekala brom. Ben sana yapman gerekeni söyledim sadece günün sonunda neyi yapıp neyi yapmayacağın kendi kararınYa benim evim kucuk ve evde spor yapmaya ugrasmak istemiyom. Zaten asiri kilolu degil ideal kilodayim sadece biraz yaglandim. Not: biraz
Kendi ağırlığının ile spor yapmak gayet yeterli.Ağırlık kaldırmadıktan sonra evde yaptığı
Kahvaltı yapmamanın sağlıksız olmadığını bilen yoktur spora gitmeden verdiğim çoğu kilo sağlıksızdır spora gitmeden 1500kalori yeten birine nasıl kilo verdirebilirsin ?
Merhaba hocam bir spor bilimleri öğrencisi olarak bu konu hakkında bilgilerimi seninle ve forumdakilerle paylaşmak isterim. Söyleyeceklerimden önce arkadaşlar lütfen bilmediğiniz konular hakkında insanları yanlış yönlendirmeyin, şu öğünü yeme, hiç yemek yeme, kahvaltı yapma vs. gibi şeyler söylemeyin çünkü bunların hepsi zararlı ve yanlış yöntemdir. Her insanın günlük kalori ihtiyacı farklıdır. Bazıları günlük 3000 alması gerekirken bazılarına ise 1500 kalori bile yeter. Senin yapman gereken öncelikle günlük ihtiyacın olan kaloriyi belirlemek, bunu hesaplayan birçok site internette bulunuyor. Örnek veriyorum senin alman gereken kalori günlük 2500 ise kilo vermek için bunun 500-600 kalori aşağısını almalısın ki kilo verme işlemi aktifleşsin. Tabi iş sadece burada bitmiyor. Tüketeceğin besinler ise çok daha büyük bir rol oynuyor. Böyle bir işe girişeceksen öncelikle Yağlı yiyecekler ve hazır gıdaların çoğundan uzak duracaksın, karbonhidratlı besinleri azaltacaksın (ekmek, makarna, unlu mamüller), ve kesinlikle şekerli besinlerden uzak duracaksın çünkü şekerin vücutta sindirimi yoktur, şeker vücutta yağ olarak depolanır. Tüketmen gereken besinler ise lif oranı yüksek besinler, meyve-sebze grubu, protein içerikli besinler ve normalden az olacak şekilde karbonhidratlı besinler olmalıdır. Bunlar ile birlikte kardiyo antrenmanları (koşu, bisiklet sürüşleri vb.) yaparsan istediğin sonucu kesinlikle alırsın.
Pekala brom. Ben sana yapman gerekeni söyledim sadece günün sonunda neyi yapıp neyi yapmayacağın kendi kararın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi ağırlığının ile spor yapmak gayet yeterli.
Coronanın ilacı ne zaman geçeceği belli değil ona güvenme evde yap ağırlığın varsa bekleme hata kısa süreli acı fakat uzun süreli bakarsak bir süre sonra diş fırçalamak gibi bir şey haline geliyorHocam birde gunde 2 ogun yiyorum. Gec kalktigim icin kahvalti yapmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki, evde spor yapmayi denerim. Ama yapamazsam coronadan sonra zaten futbol ile bol bol yag yakarim.
Coronanın ilacı ne zaman geçeceği belli değil ona güvenme evde yap ağırlığın varsa bekleme hata kısa süreli acı fakat uzun süreli bakarsak bir süre sonra diş fırçalamak gibi bir şey haline geliyor
Dostum yazdığım metod hepsi için geçerlidir. Kilo vermek için en sağlıklı ve güzel yöntem spor+diyettir ama spor yapmadan kilo verilemez düşüncesi de yanlıştır. Ayrıca 1500 kalori ile yetinen birisinin kilo ile bir problemi olacağını düşünmüyorum.Ağırlık kaldırmadıktan sonra evde yaptığı
Kahvaltı yapmamanın sağlıksız olmadığını bilen yoktur spora gitmeden verdiğinçoğu kilo sağlıksızdır spora gitmeden 1500kalori yeten birine nasıl kilo verdirebilirsin ?
Coronanın ilacı ne zaman geçeceği belli değil ona güvenme evde yap ağırlığın varsa bekleme hata kısa süreli acı fakat uzun süreli bakarsak bir süre sonra diş fırçalamak gibi bir şey haline geliyor
Spor olmadığı için kilo veremez demek istemedim tam anlamıyla kilo almaya uygun genetikler normal bir kişinin hayatı gibi beslendiğinde bile kilo yapıyor ve 1500 kaloriyi sadece yemekle alan birisi örnek veriyorum a kişisi nescafe vs içtiğinde çikolata yediğinde direk kiloya dönecek uzun mesela su orucu gibi saçma bir şey yapmaktansa sabah kahvaltısı yapmamak tercihimdirDostum yazdığım metod hepsi için geçerlidir. Kilo vermek için en sağlıklı ve güzel yöntem spor+diyettir ama spor yapmadan kilo verilemez düşüncesi de yanlıştır. Ayrıca 1500 kalori ile yetinen birisinin kilo ile bir problemi olacağını düşünmüyorum.![]()