rtx4060 ya da 70 li laptop

Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar laptop arayışım bulumakta. Bir kaç adayım var. Fiyatına göre en alınabiliri arıyorum.

Ryzenli olandan şüphelerim var. S serisi olması hem güçte düşüş hem de ısınma ihtimallerini arttırıyor ben de.

Arkadaşlar laptop arayışım bulumakta. Bir kaç adayım var. Fiyatına göre en alınabiliri arıyorum.

Ryzenli olandan şüphelerim var. S serisi olması hem güçte düşüş hem de ısınma ihtimallerini arttırıyor ben de.
Tabikide HP omen

Hocam orada şuna takılıyorum, 44k ya da rtx4070 li laptop alabiliyorum,niye 54k ya çıkayım. İşlemciler arasında 10k lık bi fark var mı diye sorguluyorum
Hayır kasa farkı var
Ekran farkı var
İşlemci farkı var
Omenin soğutması vs. daha sağlam
Asusun kasası alt seviye bir kasa
Ama omen orta ve yüksek seviye bir kasa
Asustan ısınma sorunu çok duydum ama omen sağlam çıkılabilirse bence çıkılmalı

Hayır kasa farkı var
Ekran farkı var
İşlemci farkı var
Omenin soğutması vs. daha sağlam
Asusun kasası alt seviye bir kasa
Ama omen orta ve yüksek seviye bir kasa
Asustan ısınma sorunu çok duydum ama omen sağlam çıkılabilirse bence çıkılmalı
Teşekkür ederim hocam. Dell hakkında düşünceniz ne? Fiyat olarak en uygunu o. Birde bu omen için kaygım şu 2k bi ekran. 4070 le uzun yıllar 2k oyun oynatamaz bu bir kesin. Bide o kapağı gerçekten herhangi bir pc den daha çok sallanıyor

Teşekkür ederim hocam. Dell hakkında düşünceniz ne? Fiyat olarak en uygunu o. Birde bu omen için kaygım şu 2k bi ekran. 4070 le uzun yıllar 2k oyun oynatamaz bu bir kesin. Bide o kapağı gerçekten herhangi bir pc den daha çok sallanıyor
Alma Dell eski ihtişamı yok ve 4060 zaten
2k ekranlar 4070 oynayabilir güçlü bir kart ve dlss var sonuçta almışken en iyisini almak lazım
Ben omen derim diğer 2 kasada ısınma açısından sıkıntılı
Kapak sallanma olayını dert etme sıkıntı çıkartmaz kolay kolay kapak açıkken taşırken dikkatli olmak lazım diğer türlü sorun olmaz omen güçlü bir kasa

Alma Dell eski ihtişamı yok ve 4060 zaten
2k ekranlar 4070 oynayabilir güçlü bir kart ve dlss var sonuçta almışken en iyisini almak lazım
Ben omen derim diğer 2 kasada ısınma açısından sıkıntılı
Kapak sallanma olayını dert etme sıkıntı çıkartmaz kolay kolay kapak açıkken taşırken dikkatli olmak lazım diğer türlü sorun olmaz omen güçlü bir kasa
Teşekkür ederim hocam desteklerin için

Omen her türlü daha iyi ama 9k fiyat farkına değer mi bilemedim

Özellikleri ve fiyatı çok iyi.

Buda bir adaydı benim için açıkçası, asus ve dell e yakın fiyatlarda ama içerik olarak onlardan kat ve kat iyi. Sadece victus un kasası biraz dandik duruyor.
Hayır gayet güzel fiyat dostum
Omen ve Asus için diyorum
Delle o parayı vermem dell üzer
Hocam sen victusun bu modeli için ne diyorsun, arkadaş sağ olsun bu modeli de hatırlattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,076
Üyeler
191,213
Son üye
sylorex
Geri