Teknostore güvenilir mi? Tronsmart Sono alınır mı?

efearici242

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum fiyatına göre güzel bir kulaklık başka öneriniz varsa link atarsanız sevinirim.

Evet güvenilir. Kulaklığı da alanlar memnun

Evet güvenilir. Kulaklığı da alanlar memnun
Kulaklık pek bilinmediğinden fazla bilgiye ulaşamadım yada 7.1 değil diye almıyorlar ben inceleme bulamadım hiç bir tane inceleme yapıcam yabancılarda baya alınan bir kulaklıkmış mikrofon testi falanda iyi pedleride güzel bide uzun ömürlüyse en iyi fp kulaklık odur bence satın aldım az önce

Kulaklık markasını ilk defa duyuyorum.Ben de bir tane almayı düşünüyorum bu aralar.Tipi tam istediğim gibi kullanan arkadaşlar var mı? Alırsanız eğer sizden de yorum almak isterim.Site güvenilir.

Kulaklık markasını ilk defa duyuyorum.Ben de bir tane almayı düşünüyorum bu aralar.Tipi tam istediğim gibi kullanan arkadaşlar var mı? Alırsanız eğer sizden de yorum almak isterim.Site güvenilir.
Aldım kulaklığı açıkçası benim bütçem 300tlye kadar ulaşıyordu ben ona rağmen bunu aldım içime sindi çok bu hafta içi bana ulaşmış olur büyük ihtimal ben bir konu açarım

.

Kulaklık ulaştı bana yazmayı unutmuşum buraya bunun hakkında bir konu açmıştım zaten ama buraya yazmamışım kulaklık 20 saatte falan gelmişti hala kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı hiç ilerde bozulursa yine bunu almayı düşünüyorum bu fiyata hatta bu fiyatın üstündeki çoğu kulaklıktan iyi tek eksisi çok ama çok uzun kullanımda kulağın kepçe kısmı acıyor biraz.

Kulaklık ulaştı bana yazmayı unutmuşum buraya bunun hakkında bir konu açmıştım zaten ama buraya yazmamışım kulaklık 20 saatte falan gelmişti hala kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı hiç ilerde bozulursa yine bunu almayı düşünüyorum bu fiyata hatta bu fiyatın üstündeki çoğu kulaklıktan iyi tek eksisi çok ama çok uzun kullanımda kulağın kepçe kısmı acıyor biraz.
bende aldım bende oyle bir sorun yok azcık bişey dışarıya ses veriyor sadece okadar

7.1 var mı ya da yazılımı?

Geri