Oyun Önerisi

Sami

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Arkadaşlar bu steam indirimde oyun almak istiyorum istediğim tarz bir kaç oyun var.
1- Bir çok farklı son olan yani seçimlerimiz ile hikayeyi değiştirmek istiyorum.
2-Online eğlenceli arkadaşlarımız ile oynayabileceğimiz.
3-Hikayesi ile 10 15 saatpcye bağlayabilecek oyunlar.

Önerilerinizi bekliyorum fiyat orta segment olsun ( 20-40 arası ) sistemimde 5600xt, ryzen 3600 ve 8gb ram var.

Hikaye türü: Witcher 3
Online: Rust, Raft, Rainbow Six, Garrys Mod

Witcher 3 hikaye için müthiş bir seçim olacaktır.
DCS ya da RUST onlinede arkadaşlarınla oynayabileceğin eğlenceli oyunlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sami
Arkadaşlar bu steam indirimde oyun almak istiyorum istediğim tarz bir kaç oyun var.
1- Bir çok farklı son olan yani seçimlerimiz ile hikayeyi değiştirmek istiyorum.
2-Online eğlenceli arkadaşlarımız ile oynayabileceğimiz.
3-Hikayesi ile 10 15 saatpcye bağlayabilecek oyunlar.

Önerilerinizi bekliyorum fiyat orta segment olsun ( 20-40 arası ) sistemimde 5600xt, ryzen 3600 ve 8gb RAM var.
The walking dead telltale games
Life is strange
2 sininde hikayesi enfes karakterle bütünleşiyor sun twd oynadıktan sonra beğenirsen toplam 4 sezon ve 2 oyunda insanı ağlata biliyor tecrübeyle sabit 😇🥺

• Beğen
Hikaye türü: Witcher 3
Online: Rust, Raft, Rainbow Six, Garrys Mod
The walking dead telltale games
Life is strange
2 sininde hikayesi enfes karakterle bütünleşiyor sun twd oynadıktan sonra beğenirsen toplam 4 sezon ve 2 oyunda insanı ağlata biliyor tecrübeyle sabit 😇🥺
Witcher 3 hikaye için müthiş bir seçim olacaktır.
DCS ya da RUST onlinede arkadaşlarınla oynayabileceğin eğlenceli oyunlar.
Arkadaşlar hiç witcher 3 videosu izlemedim fakat o oyunda seçimler vs önemli mi eğer değilse o tarz önerdiğiniz oyun varmıdır ?

Arkadaşlar hiç witcher 3 videosu izlemedim fakat o oyunda seçimler vs önemli mi eğer değilse o tarz önerdiğiniz oyun varmıdır ?
The walking dead ve life is strange seçimlerinde şekil alan Bir oyun

• Beğen
Önemli diyebiliriz.Cyberpunk 2077 tam istediğin tarz bir oyun olacak.

• Beğen
Detroit become human izlemediysen veya oynamadiysan ölmeden oynanması gerekenler listesinde bence 😂😂 bir seçimin 100lerce değişik şeye neden olabilir şimdiye kadarki yaptığımız seçimler sonucunda değişen en iyi oyun diyebilirim

Oyunlarda grafik aramıyorsan Undertale. Cidden tek veya iki oturuşta bitirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,210
Üyeler
187,012
Son üye
Kadir25K
Geri