gebeş kaplunba
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Cooler Master MasterLiquid ML360 ILLUSION ARGB 360mm Sıvı Soğutucu alınır mı? 13900k için yeterlimi?
teşekürlermarka iyi, benim tek fanlı 120L modeli var, pompada korozyon oluşmuş olduğundan servise verdim(2 senesini doldurmak üzere). Gayet memnunum. Tavsiye de ederim. Şimdiden hayırlı olsun
Hocam Thermalright Aqua Elite 360 yerine Arctic 280mm tercih edebilir miyim?![]()
Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5500'e çıkabilirsen de bunu.
Thermalright yeter. Arctic soğutucular performans anlamında yıllarca en iyisi dendi. Ama zaten LT serisi ve Lian li galahad lar daha iyiydi. Aqua Elite 360 gayet güzel kasana da 360MM çok yakışır.Hocam Thermalright Aqua Elite 360 yerine Arctic 280mm tercih edebilir miyim?
çok sevdim ancak şu anki yeterince soğutuyorsa değiştirmiycektim hazır sistemLian li olanları beğenmedin mi?
teşekürlerThermalright yeter. Arctic soğutucular performans anlamında yıllarca en iyisi dendi. Ama zaten LT serisi ve Lian li galahad lar daha iyiydi. Aqua Elite 360 gayet güzel kasana da 360MM çok yakışır.
Hocam ryzen 7 7800x3d ye 360mm hangi soğutucuyu önerirsiniz? 2-3 tane önerirseniz sevinirim kasa phanteks g500aLian li olanları beğenmedin mi?
Şu anki dediğin ne? Hazır sistem ile ml360 illusion mu? Hazır sistemin içinde gleiyorsa kalsın.çok sevdim ancak şu anki yeterince soğutuyorsa değiştirmiycektim hazır sistem
Hocam ryzen 7 7800x3d ye 360mm hangi soğutucuyu önerirsiniz? 2-3 tane önerirseniz sevinirim kasa phanteks g500a