acer nitro 5 intel ekran kartı kullanımı

Reaksiyon skoru
1
pc yi aldığımdan beri oyunlarda yüzde 60 değerinde intel hd grafik çalışıyor 3050 ti tam performans veremiyor. valorant oynasam i5 12500h ve 3050 ti ile 140 fps lerde geziniyorum win11 yaptığımda bir kereliğine mahsus sadece 3050 ti kullanmıştı ve fps 300 leri görüyodu o sefer ama güncelleme yaptım bozuldu yardımcı olursanız sevinirim elimden gelen herşeyi yaptım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
pc yi aldığımdan beri oyunlarda yüzde 60 değerinde intel hd grafik çalışıyor 3050 ti tam performans veremiyor. valorant oynasam i5 12500h ve 3050 ti ile 140 fps lerde geziniyorum win11 yaptığımda bir kereliğine mahsus sadece 3050 ti kullanmıştı ve fps 300 leri görüyodu o sefer ama güncelleme yaptım bozuldu yardımcı olursanız sevinirim elimden gelen herşeyi yaptım
NVIDIA'dan güncel sürücüyü kurdunuz mu? Kurduysanız nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesi sekmesinden yüksek performanslı nvidia işlemcisine ayarlayın.

yaptım bir şey değişmedi sürücülerde güncel
1.png

Buranın resmini atabilir misiniz denetim masasından?

Windows arama yerine girip oraya Grafik Ayarları yaz oradan oyunu seç 3050Ti seç.

Sizde bir problem var anlaşılan. DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Ek olarak Intel ile çalıştığından emin misiniz? Başka oyunları denediniz mi hiç?
denedim ve dediğim gibi bir kez güncellemede intel yüzde 3 e falan düştü o zaman 300 fps almıştım

Aynı sorun bende de var forumdan bir arkadaş önermişti ASUS GPU Tweak kurmuştum kendime göre mhz vs ayarladım tüm ekran kartı sorunlarım düzelmişti. Bu da onlardan biriydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,118
Üyeler
195,541
Son üye
Kerem156
Geri