Xbox Series S mi, yoksa bütçemi arttırıp 2. el Series X'i mi almalıyım?

prmdmnn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,660
Merhaba, ben birkaç aya oyun konsolu alacağım. Bütçem aşağı yukarı sıfır Xbox Series S'e yetebiliyor, fakat biraz daha bekleyip 2. el Series X de alabilirim. Sizce hangisi daha mantıklı?

Merhaba, ben birkaç aya oyun konsolu alacağım. Bütçem aşağı yukarı sıfır Xbox Series S'e yetebiliyor, fakat biraz daha bekleyip 2. el Series X de alabilirim. Sizce hangisi daha mantıklı?
Valla hocam önerilen X neden derseniz. Oyunları tam 1080p de çalıştıramıyormuş sanırım. Bazı oyunları desem daha doğru.

Valla hocam önerilen X neden derseniz. Oyunları tam 1080p de çalıştıramıyormuş sanırım. Bazı oyunları desem daha doğru.
Benim de aslında tam olarak düşündüğüm bu, Series S'in 4 Gflops gücü beni ikilemde kalmama sebep veriyor.

Bütçe arttıracaksan o seçenekte Series X yerine PS5 bak, neredeyse her anlamda Series X den iyi cihaz.

Geri