Bilgisayarım bir anda donuyor.

Uconounex

80+
Reaksiyon skoru
15
Yeni bir bilgisayar aldım alalı 1 ay gibi bir süre oldu. Son 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum sebebi nedir? Oyun oynarken, bir şey izlerken ya da takılırken tık bir anda donuyor her şey discord ya da spotify açıksa ordan ses geliyor ama hiç bir şekilde bilgisayara müdahale edemiyorum. AMD uygulaması da "Beklenemeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan Radeon WattMan ayarları geri yüklendi" bildirimi gönderiyor sorun nedir? ve çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni bir bilgisayar aldım alalı 1 ay gibi bir süre oldu. Son 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum sebebi nedir? Oyun oynarken, bir şey izlerken ya da takılırken tık bir anda donuyor her şey discord ya da spotify açıksa ordan ses geliyor ama hiç bir şekilde bilgisayara müdahale edemiyorum. AMD uygulaması da "Beklenemeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan Radeon WattMan ayarları geri yüklendi" bildirimi gönderiyor sorun nedir? ve çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bunu izleyerek belki bir çözüm bulabilirsin umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende onu düşündüm Ramlerim 3200Mhz ama 2677 Mhz'de çalışıyor. Frekansla alakalı bir şey olabilir mi ?
Biosa girip XMP aç hocam 3200Mhz olsun ramler düzelir öyle pozitif düşünelim düzelsin :)

Biosa girip XMP aç hocam 3200Mhz olsun ramler düzelir öyle pozitif düşünelim düzelsin :)
İlk aldığımda yapmaya çalıştım bunu da xmp1 profilinde de 2677 mhz'de çalışıyor. Attığın video açılmıyor link atabilir misin ?

İlk aldığımda yapmaya çalıştım bunu da xmp1 profilinde de 2677 mhz'de çalışıyor. Attığın video açılmıyor link atabilir misin ?

Amd Radeon Wattman Problemi ve Çözümü. yaz youtube'ye çıkıyor hocam ilk sıradaki​

bios ayarlarında değişmiş olabilir ben hiç anlamıyom bilen yazar.

Hocam driverınız güncel değilse onu en yeni ve önerilen whql sürücüsüne güncellemeyi deneyebilirsiniz

Knk XMP profil 1 seçtiğimde 3200 olmuyordu biraz baktım ettim. Gelişmiş ayarlarında profili XMP1 seçip frekans değerini otomatik 3600 yapmıştı DDR4 3200 Mhz yaptım.

Sorun inşallah bundan kaynaklıdır da düzelir.

Bütün sistemini yazar mısın?

Geri