gümrük ile ilgili soru

Reaksiyon skoru
62
18 yaşında değilim TC kimliğimi girmem gerekiyor babamın annemin numarasını mı gitmeliyim yoksa kendi numaramı girsem sorun olur mu ve onların TC kimliğini versem farketmezler dimi

18 yaşında değilim TC kimliğimi girmem gerekiyor babamın annemin numarasını mı gitmeliyim yoksa kendi numaramı girsem sorun olur mu ve onların TC kimliğini versem farketmezler dimi
kendi kimlik numaranı girsen sorun olmaz

Kendi tc kimlik no'nla da geçer ama istersen ailendekileri gir

Kendi tc kimlik no'nla da geçer ama istersen ailendekileri gir
gümrük kontrolündeyken telefonla arama vb. bi işlem yapılıyo mu nasıl işliyo çok bilmiyorum da sipariş ettim çünkü bir de kimlik numarasını göremiyorum doğru mu yazdım fln umarım sorun çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gümrük kontrolündeyken telefonla arama vb. bi işlem yapılıyo mu nasıl işliyo çok bilmiyorum da sipariş ettim çünkü bir de kimlik numarasını göremiyorum doğru mu yazdım fln umarım sorun çıkmaz
amazondan satın alım yaptım ve babamınkini girdim

Amazondan aldığım ürünlerde veya aliexpressten aldıklarımda hiç arama vs olmadı. Sorunda çıkmadı.
Aramazlar diye düşünüyorum

Aranmazsın. Bilgilendirilmezsin. Herşeyi senin irdeleyerek öğrenmen gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,600
Üyeler
189,878
Son üye
kaan84601
Geri