Fizikl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 338
Çok yüksek ihtimalle yapmazRx6600xt ile çalışacak
Çok yüksek ihtimalle yapmazRx6600xt ile çalışacak
5500 dediğin işlemci 3600 ün yandan yemiş versiyonu o yüzdenNiyeki
darboğaz gruptan ayrıldırx7600 ile kullanıyorum gayet güzel bence bütçen çıkmıyorsa rahatlıkla alabilirsin.
O ekran kartına düşük kalmaz mi yaarx7600 ile kullanıyorum gayet güzel bence bütçen çıkmıyorsa rahatlıkla alabilirsin.
Bios sürümünüzü güncelleyip denedikten sonra mı tekrar başvuracaksınız?şimdi yine göndercem garantiye sonra thh ye tekrar dan başvuru yapcam
Bazen düşünüyorum zaten 3600x mi alsam die daha ucuz daha ii5500 dediğin işlemci 3600 ün yandan yemiş versiyonu o yüzden
yok benim ikamet fethiye de kalmıştı onu izmire alıp tekrar vurcamBios sürümünüzü güncelleyip denedikten sonra mı tekrar başvuracaksınız?
Anladım hocam umarım sonuç alırsınız. Ben forumda insanları bilgilendirmeye çalışıyorum da ne kadar işe yararsa işteyok benim ikamet fethiye de kalmıştı onu izmire alıp tekrar vurcam
bilmiyorum hocam yt videolarında darboğaz görünmüyor öyle god of war benzeri oyunlarda test edemedim fakat apex legend vb.. oyunlarda sorun olmuyorO ekran kartına düşük kalmaz mi yaa![]()
5600 ile 5500 arasında sağlam fark var 500tl farka kesinlikle değer bütçeni çıkabiliyorsan 5600 al hocamBütçe sınırda babama borca girecez ikinci el ryzen 5 5600 yok. Bulamiyoruz sıfırıda pahalı max 3k bütçe ryzen 5500 alsam çok üzer mi
Suanlik islemciyle bile gayet rahat oynatiyosa bi zahmet oynatsin onlaridabilmiyorum hocam yt videolarında darboğaz görünmüyor öyle god of war benzeri oyunlarda test edemedim fakat apex legend vb.. oyunlarda sorun olmuyor
ben daha macun bile almam uyarıma rağmen alan olursa psu bir şey bozulunca ellerine daha bozuk psu verince yada direkt bakmadan sorunsuz diye alınca görürüm hatırlıyorum forumda birisinin psu su bozulmuştu yerine tamirli çizikli psu göndermişlerdiAnladım hocam umarım sonuç alırsınız. Ben forumda insanları bilgilendirmeye çalışıyorum da ne kadar işe yararsa işte![]()
Babamı ikna edebilirsem insallah5600 ile 5500 arasında sağlam fark var 500tl farka kesinlikle değer bütçeni çıkabiliyorsan 5600 al hocam
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr