Sıcaklık değerlerim nasıl

İndirdikten sonra ekran kartı güncellemelerini program içinden kontrol et indir hepsini sonra bir daha bak ısı durumuna. Ama 80-85'e kadar sıcaklık masumdur tam kullanımda muhtemelen.

Tuf için 80 derece biraz fazla.

Hava burda 32 derece CS girdim yüksek ayarlarda oynuyordum daha yeni 65 falandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lhr kart 1 sene garantisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan indiriyor
Ben geforce experience'ı önermiyorum.Optimizasyon uğruna oyunun ayarlarını saçma bir şekilde değiştirdiği için bazen oyunlar stabil çalışmıyor.

İndirdikten sonra ekran kartı güncellemelerini program içinden kontrol et indir hepsini sonra bir daha bak ısı durumuna. Ama 80-85'e kadar sıcaklık masumdur tam kullanımda muhtemelen.
Evet tam kullanım %100

Ben geforce experience'ı önermiyorum.Optimizasyon uğruna oyunun ayarlarını saçma bir şekilde değiştirdiği için bazen oyunlar stabil çalışmıyor.
Optimizasyon diye yapacağı ayarları zaten gösteriyor sen yapmazsan o yapmıyor ki? Evet optimize ayarlar diye gösterdiği ayarlar çok saçma olabiliyor.

Burası sıcak ben telefondan mesaj atarken elim terledi

TUF için fazla.
Kart kaç yıllık?

95 derece macunu kupkuru değilse hiçbir kart görmez. Tuf 30xx serisinin soğutmaları segmentindeki piyasadaki en iyi soğutmalardan biri.

Geri