Driver kurup öyle bakicamTuf için 80 derece biraz fazla.
Hocam forumlara bakarsanız bu kartla 95 derece gören varYükte değilken 45-50yi geçmez zaten ama yükteyken yine de sıcak çalışıyor denebilir.
Ben geforce experience'ı önermiyorum.Optimizasyon uğruna oyunun ayarlarını saçma bir şekilde değiştirdiği için bazen oyunlar stabil çalışmıyor.Hava burda 32 derece CS girdim yüksek ayarlarda oynuyordum daha yeni 65 falandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lhr kart 1 sene garantisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan indiriyor
Hocam cam açıkken de 80 derece demişsinKasanın havalandırması fark eder bu kartla 95 derece gören var
Evet tam kullanım %100İndirdikten sonra ekran kartı güncellemelerini program içinden kontrol et indir hepsini sonra bir daha bak ısı durumuna. Ama 80-85'e kadar sıcaklık masumdur tam kullanımda muhtemelen.
Optimizasyon diye yapacağı ayarları zaten gösteriyor sen yapmazsan o yapmıyor ki? Evet optimize ayarlar diye gösterdiği ayarlar çok saçma olabiliyor.Ben geforce experience'ı önermiyorum.Optimizasyon uğruna oyunun ayarlarını saçma bir şekilde değiştirdiği için bazen oyunlar stabil çalışmıyor.
Burası sıcak ben telefondan mesaj atarken elim terlediİndirdikten sonra ekran kartı güncellemelerini program içinden kontrol et indir hepsini sonra bir daha bak ısı durumuna. Ama 80-85'e kadar sıcaklık masumdur tam kullanımda muhtemelen.
benimki 3 yıldır hiç temizlemedim 75-80 dereceBoşta 38-40
Furmarkda 80 derece
Rtx 3060ti Tuf