ahmet.arslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pekii önerin var mıdır acaba yukarda arkadaşın attığı 2tane kasa hakkında ne söylersin?Değmez bu fiyata RX 6700xt li sistem alınır
Pekii önerin var mıdır acaba yukarda arkadaşın attığı 2tane kasa hakkında ne söylersin?Değmez bu fiyata RX 6700xt li sistem alınır
3070 olan 256 bit diğeri 192 bit bana sorarsan 192 bit ha 256 bit avantaj ama 8 gb vram diğeri 12 gb 12 gb vramliyi al rahat edersinPekii önerin var mıdır acaba yukarda arkadaşın attığı 2tane kasa hakkında ne söylersin?
BLADE 3070 kasası diyorsunuz peki arkadaşın attığı son sistem ve benim attığım sistem için ne dersiniz hangisini önerirsiniz işin sonunda3070 olan 256 bit diğeri 192 bit bana sorarsan 192 bit ha 256 bit avantaj ama 8 gb vram diğeri 12 gb 12 gb vramliyi al rahat edersin
Anladim sizin içinde soruyorum bu konuda geçen bilgisayarlar arasından hangisini önerirsiniz ilginiz için de teşekkür ediyorumhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2063...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ link bu özelleştirime böyle yapın bide ramları 3600mhz yaparsın mis gibi sistem
kasa tasarımı çok garip geldi nedense çocukluğumu hatırlattı : Dhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2063...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ link bu özelleştirime böyle yapın bide ramları 3600mhz yaparsın mis gibi sistem
Hocam bir şey soracağım yanlış anlamayın kesinlikle PC hakkında bilgi sahibimisiniz ( sormamın amacı üst seviye AMD ekran kartları bazen nadir de olsa sorun çıkarabiliyor yazılım olsun benzeri şeyler olsun arkadaşların önerdiği nw sistemler kötü değil ama ben önerimi şöyle yapayım ekran kartını en az 12gb VRAM li alın sonra sizi sıkıntıya sokmasınBLADE 3070 kasası diyorsunuz peki arkadaşın attığı son sistem ve benim attığım sistem için ne dersiniz hangisini önerirsiniz işin sonunda
Post automatically merged:
Anladim sizin içinde soruyorum bu konuda geçen bilgisayarlar arasından hangisini önerirsiniz ilginiz için de teşekkür ediyorum
O yüzden kasayı değiştim hemen jxksbxksnx özelleştirmedenkasa tasarımı çok garip geldi nedense çocukluğumu hatırlattı : D
yok arkadaş zaten bilgi almaya gelmiş senle yardım edelimHocam bir şey soracağım yanlış anlamayın kesinlikle PC hakkında bilgi sahibimisiniz ( sormamın amacı üst seviye AMD ekran kartları bazen nadir de olsa sorun çıkarabiliyor yazılım olsun benzeri şeyler olsun arkadaşların önerdiği nw sistemler kötü değil ama ben önerimi şöyle yapayım ekran kartını en az 12gb VRAM li alın sonra sizi sıkıntıya sokmasın
Ya hocam kafam karıştı kusura bakmayın telden giriyorum maalesef dediğiniz bilgisayarlar hangileri tek tek baktim da gözümden kaçtı galiba3070 olan 256 bit diğeri 192 bit bana sorarsan 192 bit ha 256 bit avantaj ama 8 gb vram diğeri 12 gb 12 gb vramliyi al rahat edersin
Degilim maalesef o yüzden kararsızım o yüzden çok soru soruyorum sızleride yoruyorum kusura kalmayinHocam bir şey soracağım yanlış anlamayın kesinlikle PC hakkında bilgi sahibimisiniz ( sormamın amacı üst seviye AMD ekran kartları bazen nadir de olsa sorun çıkarabiliyor yazılım olsun benzeri şeyler olsun arkadaşların önerdiği nw sistemler kötü değil ama ben önerimi şöyle yapayım ekran kartını en az 12gb VRAM li alın sonra sizi sıkıntıya sokmasın
O yüzden kasayı değiştim hemen jxksbxksnx özelleştirmeden
Estağfurullah HocamYa hocam kafam karıştı kusura bakmayın telden giriyorum maalesef dediğiniz bilgisayarlar hangileri tek tek baktim da gözümden kaçtı galiba
Degilim maalesef o yüzden kararsızım o yüzden çok soru soruyorum sızleride yoruyorum kusura kalmayin
yok ya ne kusuruYa hocam kafam karıştı kusura bakmayın telden giriyorum maalesef dediğiniz bilgisayarlar hangileri tek tek baktim da gözümden kaçtı galiba
Hocam dedikleriniz hangisi acaba cevap olarak yazar misinizyok ya ne kusuru
12 gb vramli olanlardan birini alın upgradelerden sonra tabi
Benim sistemi alın ama özelleştirme kısmından dediğim şeyleri seçin Hocam çok iyi FPS ler alacaksınızSagolun dostlar @Enes34Nacir onu direkt ekleyebilir miyim almadan
Hocam dedikleriniz hangisi acaba cevap olarak yazar misiniz
Kusura bakmayın 2nize soruyorum bana çok yardımcı oldunuz sagolun bu bahsi geçen bilgisayarlardan ve dediğiniz upgradeli pclerden sonuç olarak en makul olanı hangisidir onu bana cevap olarak yazar mısınız telefondan cidden çok zor bi geri bi ileri vs.teşekkür ettim tekrardan